STYLELIFE / Stylebusiness


Do you speak business? 7+1 szakszó

  • 2014. május 23.

Egy-egy hír vagy hirdetés olvasása közben az ember gyakran találkozik jól csengő, angol vagy latin szavakkal. A legtöbbet ismerjük, ám valljuk be, néha akadnak olyanok, amiknek a jelentésével nem vagyunk teljesen tisztában. Vagy éppen csak rosszul tudtuk.

olvass tovább

Így fog kinézni a margitszigeti futópálya

  • 2014. május 08.

A főváros Városépítészeti Főosztálya szerdán megmutatta a Budapest.hu-n a margitszigeti futókör terveit. A felújítási, átalakítási munkák a tervek szerint júniusban kezdődnek, és azt ígérik, hogy a pálya iskolakezdésre készen lesz.

olvass tovább

Kész az Eiffel Palace

  • 2014. március 23.

Eredetileg is egy év alatt készült el, most is pont egy évig tartott a kivitelezés. Az Eiffel Palace-t teljesen elbontották és kőről-kőre, darabról darabra építették újjá a 21. századi elvárásoknak megfelelően: új technológiákkal, öt szintes mély garázzsal és egy panoráma szinttel megfejelve. Különleges atmoszféra és új vonal a belvárosi iroda-kultúrában a DVM Group kivitelezésében.

olvass tovább

Itt a legfrissebb irodapiaci világranglista

  • 2014. február 22.

A bérleti díjak 5 százalékkal emelkedtek a londoni West End alpiacon, ami Hong Kong-ot is megelőzve immáron második alkalommal a világ legdrágább irodapiaca lett - derül ki a a Cushman & Wakefield éves 'Office Space Across the World' tanulmányából.

olvass tovább