A legjobb utcai reklámok

  • 2015. április 06.

A világ vezető márkái bizony bármit megtennének, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét. Rájöttek, hogy a plakátok és egyszerű reklámcsíkok már nem sok mindent mozgatnak meg az emberekben – szerencsére, hiszen így minél innovatívabb kampányokkal próbálnak lenyűgözni minket. Most összeszedtük a legjobbakat, amiket itthon is szívesen látnánk, és biztos nem mennénk el mellettük szó nélkül!

olvass tovább

A hitelesség művészete

  • 2015. március 30.

Az üzleti és privát életben egyaránt fontos a hiteles, önbizalmat, és önelfogadást sugárzó, meggyőző magatartás. Ugyanezt a belső harmónián és helyes önértékelésen alapuló hozzáállást kell sugároznunk környezetünk felé is, ellenkező esetben vélt hitelességünk és meggyőző erőnk csak hamis imitáció, silány utánzat. Kellemetlen érzés, amikor senki nem vesz komolyan, ugye? A hiteles emberi magatartás nemcsak tanulható, de ösztönösen művészi szintre emelhető. Hogyan lehetséges ez?

olvass tovább

Spórolási útmutató pénzimádóknak

  • 2015. március 27.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mire mennyit költ, azonban mindenkivel megesik, hogy néha elszalad vele a ló, és felesleges dolgokra hajít ki egy rakás pénzt az ablakon. Akármilyen jól fut a szekér, mindig érdemes egy kicsit félretenni, mert ugye sosem lehet tudni, mikor szembesülünk azzal a mondattal: „Sajnálom, sajnos nincs elég fedezete”.

olvass tovább

Kézfogások a nagyvilágban

  • 2015. március 20.

Ha idegen országba csöppenünk, illik ismerni a kulturális szokásokat. Üzleti utazás során különösen fontos, hogy tisztában legyünk a kézfogásokkal, ha nem akarunk szégyenben maradni.Most összegyűjtöttük 14 ország kézfogási szokásait, amit most ti is megnézhettek!

olvass tovább

8 dolog, amit egy sikeres ember nem csinálhat

  • 2015. március 10.

Ha szeretnéd, hogy tisztességes, értékes embernek tartsanak a szakmádban és a magánéletedben egyaránt, akkor vess egy pillantást Ne Csináld listánkra, amelyben leírjuk neked azt a 8 tevékenységet, amelyet soha, semmilyen körülmények között nem követhetsz el!

olvass tovább

4 tipp, amivel te is sztár lehetsz a LinkedInen

  • 2015. március 01.

Te is regisztráltál a LinkedInre, de nem tudod mit is kezdj a profiloddal? Egyáltalán milyen céllal regisztráltál? Sokan nem is tudják, de ez a platform rendkívül jó lehetőségeket tartogathat számodra, amennyiben tökéletesre fejleszted a profilod! Itt van négy tipp, hogyan hívhatod fel magadra a HR-esek figyelmét!

olvass tovább

Munkahelyi szitokszavak

A stresszes hétköznapok során néha annyira túlterheljük az agyunkat, és annyira igyekszünk profik lenni, hogy éppen emiatt időnként beleszaladunk a legnagyobb hibákba és tűnünk ettől vérlázítóan amatőrnek a szakterületünkön. Íme, azok a bűvös mondatok, amiket nem érdemes kiejteni a szánkon az irodában.

olvass tovább

5 hely, ahova tedd a pénzed

  • 2014. december 18.

Ha pénzt szeretnénk félretenni, akkor rengeteg megtakarítási lehetőség közül választhatunk, a legfontosabb azonban, hogy a kritikus élethelyzetekre megtaláljuk a nekünk való terméket. Ma már válogathatunk különleges konstrukciók között is, azonban van öt olyan előtakarékossági forma, amibe életünk során legalább egyszer érdemes befektetnünk.

olvass tovább