STYLELIFE / Stylebusiness


Mi a sikeres és boldog nők titka?

Ma már nem elég csak szépnek, elbűvölőnek lenni, és türelmesen álldogálni, ahhoz, hogy egy nő elérje karrierje csúcsát. A nők feltalálnak, teremtenek, alkotnak, és önmegvalósítanak. Ki tortacsodákat süt, ki kutyát idomít, könyvet ír, kerámiát készít, hegyet mászik, profi módon kertet rendez, vagy különleges papucsokat tervez.

olvass tovább

Nonstop önbizalom - A magabiztosság elsajátítható

Úgy vettem észre, hogy az ember szinte bármiben örömét tudja lelni, ha nagyon erősen elhatározza, hogy márpedig így lesz. Életünk minden egyes pillanata értékes, és nem tölthető el az önbizalom, az önbecsülés hiányával. A magabiztosság azt jelenti, hogy harmóniát teremtek a saját igényeim és mások igényei között. Tudok időnként nemet mondani, azért hogy önmagamnak mondhassak igent. Így a számomra fontos, elsődleges dolgokkal foglalkozhatok.

olvass tovább

Amit soha ne írj az önéletrajzodba

  • 2016. március 16.

Bár egyre nagyobb a verseny, sajnos sokan még most sincsenek tisztában, hogyan kell elegáns önéletrajzot és motivációs levelet írni. Íme, 15 praktika, amit ha észben tartasz, könnyebben kitűnhetsz a munkakeresők tömegéből!

olvass tovább

Nemzetközi piacra törnek az iwiw egykori gazdái

  • 2016. január 11.

Virgo International néven közös céget hozott létre a Virgo Systems és a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA). Az iwiw egykori alapító cége a nemzetközi piac meghódítását tűzte ki céljául, melynek eléréséhez januártól az SZTA befektetése is hozzájárul - írja a Világgazdaság.

olvass tovább

Novemberi programajánló a sokszínű nőknek

A november izgalmasabbnál izgalmasabb programokat ígér, méghozzá az élet minden területén. Most 5 eseményt ajánlok neked, melyeken én mindenképp ott leszek, és a maga nemében, kivétel nélkül, igazán páratlan szórakozást ígérnek. Nem mondom, hogy kötelező a részvétel, de erősen ajánlott. Mindegyiken!

olvass tovább

Diákhitel: pénzügyi megoldás rád szabva

  • 2015. szeptember 02.

Nagyfokú szabadság, önállóság, óriási felelősség: ez mind az egyetemi éveket jelenti, melyek akkor lesznek igazán emlékezetesek, ha tudatosan kezeled idődet és pénzügyeidet. A felsőoktatásban eltöltött éveid számos kiadással járnak, érdemes időben kalkulálnod mindezzel, hogy a tanulásra és élménygyűjtésre is elegendő energiád maradjon.

olvass tovább

7 tipp a tökéletes esszéíráshoz

  • 2015. május 29.

Jöhet vizsga, beadandó, érettségi vagy bármilyen felvételi – az esszéírás végigkíséri a fél életünket. Sokszor nagy dolgok múlhatnak rajta, ezért nem árt profi esszéíróvá képezni magunkat akkor is, ha a sors nem áldott meg cicerói képességekkel. Most adunk néhány tippet, mire is kell odafigyelned, hogy igazán ütős esszét kanyaríthass!

olvass tovább

Így kerülhetsz közelebb az álmaidhoz

A siker sok apró összetevőből áll, amelyeket napi szinten kell űznünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt álmokat, célokat. A siker a görcsös akarástól nem, a szilárd elhatározástól, a folyamatos munkától azonban beérik. Most több olyan gyakorlatot is megosztunk veletek, amelyek a kutatások szerint igazoltan segítenek sikeresebbé válni.

olvass tovább

A legjobb utcai reklámok

  • 2015. április 06.

A világ vezető márkái bizony bármit megtennének, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét. Rájöttek, hogy a plakátok és egyszerű reklámcsíkok már nem sok mindent mozgatnak meg az emberekben – szerencsére, hiszen így minél innovatívabb kampányokkal próbálnak lenyűgözni minket. Most összeszedtük a legjobbakat, amiket itthon is szívesen látnánk, és biztos nem mennénk el mellettük szó nélkül!

olvass tovább