STYLELIFE / Stylebusiness


Borzalmas befektetés a saját lakás

  • 2013. október 25.

Robert Shiller – aki épp a napokban nyerte el az idei közgazdasági Nobel-díjat – megvizsgálta az amerikai lakáspiac 1890 és 1990 közötti alakulását, pusztán befektetői szemmel, és arra a következtetésre jutott, hogy a lakásbefektetés szinte semmilyen értékelhető reálhozamot nem termel. Mint befektetés, a részvénypiac és a működőtőke beruházás, vagyis ha az ember a saját vállalkozásába fektet, sokkal jobban hoz – írja a Pénzügyi Szemle Online blogja.

olvass tovább

New Yorker üzlet nyílt a Pólus Centerben

  • 2013. október 18.

Új vezető nemzetközi divatmárka, a NEW YORKER nyitotta meg üzletét a mai napon a látványosan megújult Pólus Centerben. A közel 1,000 négyzetméteres, legújabb koncepció szerint kialakított divatüzlet a bevásárlóközpont egyik fő folyosóján várja vásárlóit.

olvass tovább

Spórolj 30 ezret a villanyszámlán!

  • 2013. október 02.

Egy felmérés szerint, ha minden német háztartásban csak egyetlen 60 wattos izzót a megfelelő LED fényforrással helyettesítenének, a megtakarított energia egyenértékű lenne egy nagyváros éves fogyasztásával.

olvass tovább

Csokoládégyár fejlesztés uniós pénzből Úriban

  • 2013. szeptember 30.

Közel 230 millió forintból fejleszti választékát és termékeit a Happy Company Kft., a Pest megyei Úriban felépült csokoládégyár az édesipari termékek fejlesztéséhez 90 millió forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán - közölte a vállalat ügyvezető igazgatója az MTI-vel.

olvass tovább