Dizájnos cementlapok

  • 2014. december 11.

A cementlap egy hagyományos hidegburkolat, a század elején Magyarországon is előszeretettel alkalmazták. Erről tanúskodik sok pesti bérház közösségi tere is. Mi most megmutatjuk, hogyan hozd vissza a divatba.

olvass tovább

Hangulatos fürdőszobák

  • 2014. december 03.

Mint ahogy a lakás többi helységénél, a fürdőszobánál is fontos szempont, hogy stílusa passzoljon az adott épülethez, de a személyiségünket is jól kifejezze.

olvass tovább

Designhotel Amszterdamban

  • 2014. november 04.

A holland sztárdesigner, Piet Hein Eek tervei alapján kialakított ipari létesítményben létrehozott luxus apartmanszállóban igaz, hogy maximum 2 éjszakát pihenhetünk, de akik szeretik az indusztriális stílust, azoknak kitűnő kikapcsolódást nyújthat ez a hotel.

olvass tovább

Luxus 433 méter magasan - Videóval!

  • 2014. október 17.

A Park Avenue-n, Manhattan szívében található ez a szó szerint lélegzetelállító penthouse, amely 95 millió dollárt kóstál mindösszesen. A szerény hajlékhoz klimatizált bor trezor, hatalmas kültéri terasz, spa, mazsszázs terem és medence is tartozik

olvass tovább

Paneltuning vésés nélkül

  • 2014. szeptember 20.

Úgy tűnik, az évekkel ezelőtt oly divatos wenge+kiwizöld párosítás a lakberendezésben még most is sok ember ízléséhez közel áll. Persze a trendek már egészen más irányba mutatnak, de ahogy a mediterrán stílus is jó ideje befészkelte magát sok ember otthonába, úgy ez a modern otthonokban még sokáig kedvelt lesz.

olvass tovább

Virágcsokrot a kertből - Egynyáriak I.rész

  • 2014. szeptember 10.

Egy virágzó kert nagy örömet tud okozni a környezetének. Jó nézni a színek élénkségét egy harmatos reggelen, ahogy izgalmas felfedezni az egyes formák sokszínűségét a szürkület fogságában. Ám, én most a virágos kerteknek egy olyan szépséges oldalára is rá szeretnék világítani, amelyet az elmúlt időszakban valamiért elhanyagoltunk.

olvass tovább

Dekortipp: családi fotóink a falon

  • 2014. augusztus 06.

Ezúttal egy nagyon kedves dekorációs ötletet hoztunk nektek, amit akár a babavárás alatt elkészíthetünk, akár később is. Ha van egy szabad falfelületünk, és egy üres délutánunk, akkor bátran nekiállhatunk a munkának.

olvass tovább