Kulcsszó keresés /


Reggeli rutinok, melyek garantáltan segítenek jól indítani a napot

  • 2024. május 30.

Te is biztos, mint mindenki más, rengeteg cikket olvastál arról, hogy mit kellene csinálnod ahhoz, hogy frissebb, energikusabb, motiváltabb, kreatívabb legyél reggelente. Mivel nem vagyunk egyformák, van akinek ez, van akinek az jön be. Az viszont biztos, hogy ha van pár dolog, amihez ragaszkodsz a reggeli ébredés után, azzal csak jobbá teheted a napodat. Hoztunk nektek néhány példát, ami nekünk bevált, hátha nektek is segítenek!

olvass tovább

Isteni epres amerikai palacsinta reggelire

  • 2024. március 23.

Ha nem hagyományos receptekben gondolkozunk, akkor érdemes kipróbálni az amerikai típusú palacsinta receptjét. Elhoztunk most nektek egy igazán laktató napindító reggelit, melyet az eper csak külön szintre emel. Jó étvágyat kívánunk hozzá.

olvass tovább

Kell a reggeli szeretkezés a kapcsolatokba

  • 2023. december 28.

A reggeli szex az egyik legjobb napindító, és nem csak amiatt, mert endorfinokat szabadít fel. Mégis ennek ellenére gyakran elhanyagolják a párok ezt a tevékenységet a kapcsolatokban. Megkértünk egy szexuálpszichológust, hogy mondja el nekünk, hogyan lehet több élvezetet belecsempészni a reggeli órákba.

olvass tovább

A Nap és a Neptunusz kvadrátja

Izgalmas napnak nézünk elébe, nem épp a szó pozitív értelmében. A reggeli órákban lesz fokra pontos a Nap és a Neptunusz kvadrátja és vele majdnem egyidőben kezdi meg szembenállását a Vénusz és az Uránusz. A délutáni órákban pedig a Hold lesz együttállásban a Szaturnusszal.

olvass tovább

A megalázó “tréningek” nem tanító jellegű, szükséges leckék az életben

Úgy tartják, hogy az ember életében igenis fontosak az akadályok, a csalódások, a váratlan szituációkból eredő meglepetések, hiszen ezekből lehet csak okulni igazán. A hollywoodi filmek gyönyörteljes befejezéseiben, vagy tökéletes storyline vezetéseiben nem igen találjuk a saját reggeli rutinunkat, vagy érzelmi válságunkat, amivel alapvetően nincs is gond, ezeket a filmeket pont azért szeretjük, mert a lelkünket és a boldogsághormonjainkat újabb magasságokba emelik, és ez jár nekünk.

olvass tovább

Miért indítsd zabkásával a reggeleket?

  • 2023. november 27.

Senki sem vitatja, hogy egészségünk érdekében minden nap reggeliznünk kell, lehetőleg otthon, nyugalomban, az asztal mellett. Ha ezt megteszed, már a jó úton haladsz; de nem mindegy, hogy rózsaszín, cukormázas fánkot vagy csupacsokis kakaócsigát majszolgatsz habos kakaóval, vagy pedig végiggondolod, hogy egy új nap kezdetén mire van szüksége a szervezetednek valójában.

olvass tovább