9 furcsa fóbia, ami tönkreteheti a szerelmi életed

  • 2018. május 08.

A fóbia olyan extrém vagy éppen irracionális félelem, ami számos ember életét nehezíti meg. Az arachnophobiáról, vagyis a pókoktól való félelemről mindenki hallott már, de mi a helyzet azokkal, amik a magánéleted keserítik meg? Összegyűjtöttünk kilenc olyan fóbiát, ami komolyan befolyásolhatja a párkapcsolatod milyenségét. 

olvass tovább

Kifogások, hogy miért nem hagyjuk el a komfortzónánkat

Mi emberek, sokszor nagyon intelligensen megmagyarázzuk önmagunknak, a külvilágnak, hogy miért nem alkalmas most az időpont arra, hogy felszabadítsuk önmagunkat. Az ellenállással tulajdonképpen ki az igazi vesztes? Az élet vagy mi? Milyen kifogásokkal hátráltatjuk a növekedésünket, önmagunkat és hogyan építünk magunk köré még nagyobb kerítést?

olvass tovább

Miután félrelépett

Elvesztettem mindent, ami oly fontos volt az életemben. Mert Ő volt a legfontosabb, az életem legfőbb összetevője. Most azt érzem, hogy bármit megtehetek, hiszen veszteni valóm már nincsen, és ez félelemmel tölt el.

olvass tovább

Engedj közelebb

Futok, állva, egyhelyben, csendes üvöltéssel, könnybe lábadt szemekkel, arcomon derűvel. Adok, adok, és adok. Elfogyok. De tényleg adok? Vagy csak úgy teszek? Valójában a töredékét sem mutatom meg annak, aki vagyok. Még csak nem is adok, és kapni sem akarok.

olvass tovább

A félelem nem jó tanácsadó!

A magam részéről napi 10-12 órát dolgozom szerelemből, de mostanában fáradékonynak érzem magam. Semmi okom a panaszra, mondogatom magamnak, azt csinálom, amit a világon legjobban szeretek, nem bánom, hogy a hétvégeket, kevés kivétellel a számítógép előtt töltöm.

olvass tovább

Frissítő zöld smoothie

  • 2018. február 07.

Ez a zöld méregtelenítő turmix energetizál, megtisztítja a szervezetedet a káros anyagoktól, és az emésztésre is jótékony hatással van. Ne rettentsen el a zöld szín, és a zöldségek ízétől való félelem. A gyümölcsök hozzáadásával készült smoothie-t még a gyerekek is örömmel fogyasztják, anélkül, hogy tudatában lennének, hogy valójában mennyi zöldséget fogyasztanak éppen.

olvass tovább

A véletlen nem hoz össze minket

A férfiak hajlamosak azt hinni, és teljesen reális gondolatként kezelni az elképzelést, hogy majd a véletlen összehozza őket a nővel, akit nekik rendelt az univerzum. Minden pillanatban készen állnak a nagy találkozásra, de az, mivel az élet a saját erőfeszítéseket is kíván a férfiaktól, általában nem jön létre…

olvass tovább

6 egyszerű módja, hogy növeld az önbizalmad

  • 2017. december 12.

Legbelül mindannyian bizonytalankodunk. Azt mondjuk, nincs most erre időnk, arra meg nincs pénzünk, és a motiváció is hiányzik. Talán léteznek ezek az akadályok, de a legnagyobb gát, ami visszatart minket attól, hogy elérjük, amit akarunk, az az önbizalomhiány. Te is bizonytalankodsz. Ismerd be, és az alábbi hat tippet megfogadva növeld önbizalmadat, hogy elérhesd álmaidat.

olvass tovább