Krajnyik Cintia

Gyakran készítek interjúkat, de sűrűn fogalmazom meg saját véleményemet, gondolataimat is egy-egy témát illetően, valamint a hétköznapokból kiragadott élethelyzeteket is szívesen papírra vetem, melyeket a Lélekhangok című rovatunkban olvashattok.

A hét 9 legjobb aranyköpése

Hollywood örökké hangos a botrányoktól: dívák szájháborúznak, privát aktképek szivárognak ki, vagy éppen valami jó ügyért harcolnak a sztárok. A történésekre persze ők maguk is szívesen reflektálnak: ezúttal csokorba gyűjtöttük a hét legjobb celebhozzászólasait.

olvass tovább

Jó a segged, bébi!

Egy 24 éves amerikai színésznő videóra vette egy barátja segítségével, hogy milyen visszajelzések érkeznek a férfiaktól New York utcáin, még ha csak egy egyszerű pólóban, nadrágban és tornacipőben is szeli át a várost. Különösebb angol tudás sem szükséges ahhoz, hogy értsük a lényeget. A legviccesebb és egyben leginkább zavarba ejtőbb, az a jelenet, amikor egy srác 5 teljes percen át menetel a néma hölgy mellett, a létező legcikibb dumákkal ostromolva őt.

olvass tovább

Koltai Róbert a Király

Múlt héten, Éder Krisztián fotóműhelyében kerültek bemutatásra A Játékkészítő című zenés szuperprodukció parádés szereposztást felvonultató színészgárdájának utolsó tagjai. Az alkotók bejelentették: a “mesék bölcs királyának” szerepét Koltai Róbert alakítja, aki - ígérete szerint - még szakállt is növeszt, hogy minél hitelesebb öreg király legyen.

olvass tovább

Egyedül, de nem magányosan

Főleg a 4 hónap alatt, amit Erasmusos diákként töltöttem Helsinkiben, tanultam meg igazán egyedül lenni. Furcsa, mert az ember elsőre azt gondolná, hogy egy ilyen úton aztán mindig megy a pörgés, a nyüzsgés és hajnali orgiákba fulladó bulikból áll az élet, ami részben így is van (leszámítva persze az orgiákat), de az időd csaknem felét lényegében teljesen egyedül töltöd egy totál idegen országban.

olvass tovább

A gyász két fázisa

Nem hiszek a gyász öt fázisában. Sajnos több ízben volt alkalmam megtapasztalni, hogy mit él át az ember, ha a hozzá legközelebb álló embert veszti el. Örökre. Nem volt öt fázis. Kettő volt. Az első, amikor értetetlenül álltam, és nyakra-főre azt kérdeztem magamtól, az égtől, a körülöttem lévőktől, Istentől, hogy “Miért?” “Miért ő?” “Miért most?” “Miért?”. A második fázis, amikor már nem kérdeztem, csak beletörődtem.

olvass tovább

VoRi, új csillag az égen

VoRi-t, azaz Vörös Editet a színház kedvelői már jól ismerhetik a Budapesti Operettszínház művészeként, most azonban a popszakma felé kacsingat, jelenleg is debütáló albumán dolgozik. Editet eddig olyan darabokban láthatta a közönség, mint az Abigél, a Szépség és a Szörnyeteg vagy épp a Szentivánéji álom.

olvass tovább

Különleges órák és napszemüvegek nyomában

“Színes, komoly, őrült, egyedi stílusú órákat egyaránt megtalálhattok nálunk, hiszen az óra minden helyzetben egy fontos kiegészítője a ruházatnak. Csak azt nyújtjuk, amit szeretünk, és amit szívesen hordanánk akár hétköznap, akár szórakozni.” Ez a mottója, annak a két fiatal srácnak, Hegedüs Norbinak és Csörgő Zsoltnak, akik órafanatikusokként kedvenc szenvedélyüknek hódolva, útjára indították a ZunStore-t, ahol a design karórák mellett, egyedi napszemüvegek közül is válogathatunk.

olvass tovább

Beszélgetés Vásáry Andréval

Még áprilisban találkoztam egy divatrendezvényen Vásáry Andréval, ahol már az első pár perc után megegyeztünk, hogy készítek vele majd egy interjút a jövőben. Lehengerlő humorával pillanatok alatt levett a lábamról, és távolról sem tűnt egy felfuvalkodott művésznek, cserébe végtelenül kedves és közvetlen volt. Az akkori ígéretet három hónappal később, a Ráday utcában váltottuk valóra egy 35 fokos délelőttön, két jeges limonádé társaságában.

olvass tovább

Randitények, amit a filmekből tudunk

A húszas évei közepére a legtöbb nő, leszámítva azokat a szerencséseket, akik már 17 évesen megtalálták a nagy Ő-t, több tucat randin vannak túl, és jó adag tudnivalóval és tapasztalattal készülnek időről-időre a következőre. Van, amikor már az első pillanatban tudjuk, hogy veszett fejsze nyele a találkozás, de illedelmesen kihúzunk egy-két órát, de olyan is előfordult már, hogy az órákon át tartó borozás, sétálgatás után a városban, remegve vártuk, hogy írjon vagy hívjon, mégsem jelentkezett soha többet. De mit tudunk a filmekből a randizásról?

olvass tovább