Frissítő smoothie recept: Epres kísértés

Ha tavasz akkor napsütés, ha napsütés akkor pedig sportolás és friss energiák. Nem csoda, hogy ilyenkor előbb megkíván az ember egy – egy frissítő smoothiet. Ebben a bejegyzésben egy olyan receptet hoztam el Nektek, ami garantáltan frissességgel árasztja el lelketeket és testeteket is egyaránt.

olvass tovább

Mennyei kalács recept

Hamarosan itt a Húsvét, így lassan érdemes kikísérletezni a húsvéti recepteket, hogy az ünnep alkalmával megfelelő és mennyei finomságok kerüljenek az asztalra. Ennek fejében, egy olyan kalács receptjét hoztam el Nektek, amit már most érdemes kipróbálnotok, hiszen több, mint valószínű, hogy a jól bevált receptek közé fog tartozni!

olvass tovább

Üdvözöllek tavasz!: 5 mesés idézet a tavaszról

Ha tavasz, akkor új évszak, inspiráció és persze előbb vagy utóbb rügyfakadás. Azt hiszem, mindenkinek nyilvánvaló, hogy ez az évszak egyenlő egy új, élettel teli korszak kezdetével. Olyan inspiráló és motiváló idézeteket hoztunk el Nektek, amelyek még inkább segítenek megteremteni a tavasz frissítő és szépítő energiát, illetve egy kis plusz motivációt adnak.

olvass tovább

Adj időt!

Számtalanszor vagyunk türelmetlenek, és számtalanszor sürgetünk dolgokat, akár magunk, akár mások érdekében. Vajon meddig tartható egy - egy ilyen állapot, és meddig tudjuk húzni, azt, hogy elmondjuk a másiknak érzéseinket, és azt, hogy mi bánt minket legbelül.

olvass tovább

Epres mini cheesecake

Ezúttal egy olyan finomság receptjét hoztuk el Nektek, ami nemcsak mennyei, de még látványos is. A tavaszi finomság könnyedségével teszi páratlanná friss ízvilágát, és emellett az eper mámoros íze is megjelenik benne. Ez a mini torta, tökéletes harapnivaló, vagy vendégváró falat lehet.

olvass tovább

Kávés - Datolyás Smoothie Recept

Hamarosan itt a tavasz, így vele együtt a smoothiek, egészséges italok időszaka is megérkezett! Ilyenkor érdemes olyan dolgokat fogyasztani, amik egyaránt hidratálják a testünket és a lelkünket, azaz az utóbbinak is felüdülést adnak. Egy extra tavaszi smoothie receptjét hoztam el Nektek, amit kávéval turbózhattok fel!

olvass tovább

3 dolog, amit az elmúlt hónap megtanított Nekem

Ez a bejegyzés egy kissé személyesebb hangvételű lesz, hiszen 5 olyan dolgot szeretnék Veletek megosztani, amit az elmúlt hónap megtanított Nekem. Egytől – egyig olyan dolgokról olvashattok majd, amikből akár inspirációt, vagy motivációt is meríthettek a mindennapjaitokhoz!

olvass tovább