Kulcsszó keresés /


Kedvenc italunk a vodka

  • 2020. február 26.

A világ egyik leginkább preferált alkoholja a vodka. Tonikkal, narancslével, koktélban, de egy-egy ereszd el a hajam buliban, akár tisztán, feles pohárban is a kedvencem. Összegyűjtöttünk pár érdekes, néhol megdöbbentő tényt a tömény szeszes italról.

olvass tovább

7 klasszikus koktél nőknek

  • 2016. július 16.

Egy igazi nőnek nem illik leragadni a citromos sörnél vagy a vodka-narancsnál. Egy elegáns bárpultnál állva pedig, ahol számtalan mennyei koktél közül választhat, miért is tenné? Most megmutatjuk, melyik az a 7 finom koktél, amely nemcsak finom, de stílusos is!

olvass tovább

Krokodil a Millenárison

  • 2015. május 22.

Az ország legjobb séfjei mutatkoznak be a Gourmet Fesztiválon, a Millenáris parkban és ebben a kulináris kavalkádban nem is tudjuk, hirtelen mit is kóstoljunk előbb, a csalánlevest, a vodkás kecskesajtot, a paprikáscsirke-popkornt vagy a krokodilt (!).

olvass tovább

A világ legtöbbet díjazott vodkája átírja a koktéltrendeket is

  • 2014. november 08.

A Belvedere luxusmárka az idei Vodka Masters megmérettetésen újabb négy érmet szerzett, ezzel ismét megerősítve pozícióját, mint a világ legtöbbször díjazott vodkája. Claire Smith-Warner, a mixervilágban a vodka first ladyjeként emlegetett szakmai vezetőjük szerint a lengyel vodka egyedi karaktere nemcsak a zsűri szerint meggyőző, de a nemzetközi koktél trendeket is új irányba tereli.

olvass tovább

Pultosnak nézték Harsányit és Ganxstát

  • 2014. július 12.

A hűvös időjárás ellenére forró volt a hangulat a finnek kedvenc vodkájának teraszán a Balaton Sound első napján. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Tolvai Reni és Kustánczi Lia ütős limonádékoktélokat kevertek, majd egy képkeret díszítésében élték ki kreativitásukat. A szórakoztató feladatok közben az is kiderült, hogy a két fiú annyira magabiztosan mozog a pultban, hogy többen profi bártendernek nézték őket.

olvass tovább

Egyszer mindenki Bridget Jones akart lenni

  • 2013. október 29.

Bridget mi vagyunk: te és én. Ha valaha is túl jól érezted magadat szingliként. Ha harmincasként még mindig kiborítanak a családos barátok. Ha túl sokat, illetve ha túl gyakran húzod meg a vodkásüveget, majd lelkiismeret furdalás nélkül, este tízkor is benyomod azt a sütit. Bridget, a kilencvenes években egyedülálló volt (a szó minden értelmében), üde és vicces. Helen Fieilding írónő idén, az első könyv megjelenése után tizenhét évvel búcsúzik el tőlünk, és a főhősétől. De vajon mennyire érezzük még mindig sajátunknak a történetet?

olvass tovább

Éljenek a stílusos férfiak!

  • 2013. május 23.

Május 9-11.: 3 nap, amikor a divat végre a férfiakról szólt Budapesten. A divat iránt fogékonyak, akár minden nap részt vehetnek valamilyen eseményen, de a férfiakról érdemtelenül kevés szó esik. A féktelen bulijaikról híres Garcons fiúk most kitölteni szándékoztak ezt az űrt és a „vodka mellé egy kis kultúrát is adtak” nekünk.

olvass tovább

Absolut pop up bár a Fashion Streeten

  • 2012. április 27.

Képzelj el egy szemet gyönyörködtető bárt, ahol szinte megharap a művészet. Adj hozzá 4 cl Absolut vodkát és hangolódj rá a legjobb zenékre egész májusban a budapesti Fashion Streeten.

olvass tovább