Kulcsszó keresés /


Mit ne tegyél a harmincas éveidben?

  • 2023. november 03.

A nők életében a harmincas éveik a legizgalmasabbak. Ne akard elvesztegetni ezeket a csodás éveket. Nagyon értékes idő ez. Íme néhány tanács, hogy mit ne tegyél, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből az évtizedből:

olvass tovább

4 tanács ahhoz, hogyan beszélj gyermekeddel az elmúlásról

  • 2023. október 30.

Mindenszentek és a Halottak napja az év legszomorúbb időszaka. A temetőlátogatások, a milliónyi égő gyertya, a hatalmas ám csendes temetői forgatag mindenkinek a lelkére hatnak legyen szó felnőttről vagy gyerekről. A kicsikkel azonban érdemes sokat beszélgetni a kérdésről, ugyanis a Halottak napját követő időszakban is foglalkoztatni fogja őket az elmúlás kérdése.

olvass tovább

Csősz Boglárka Budapesten fogadja a tibeti Dalai Láma Institue főorvosát

  • 2023. október 24.

Október 31-én érkezik Magyarországra a számos nemzetközi díjjal kitüntetett Dr. Dorjee Rapten, aki a tibeti Dalai Láma egészségügyi tanácsadója, a holisztikus gyógymód, a hagyományos tibeti orvoslás szakértője. Az eseményen Csősz Boglárka üzletasszony fogadja, aki maga is a jóga, a meditáció és az egészséges életmód híve. Erről az alkalomból, és a jelenlegi életéről kérdeztük.

olvass tovább

A 8 legjobb filmzene a zene világnapjára

  • 2023. október 01.

Az UNESCO Nemzetközi Tanácsa Yehudi Menuhin kezdeményezésre emelte október 1-jét a zene világnapja rangjára. Ezen a napon a zeneművészet legnagyobb alakjaira emlékezünk, mi pedig összegyűjtöttünk nektek tíz olyan meghatározó betétdalt az életünkből, amikről biztos mindenkinek eszébe jut egy bizonyos kellemes emlék.

olvass tovább

Áldozatok nélkül nem megy - Kapcsolat egy nárcisztikus személlyel

  • 2023. szeptember 21.

Az elején szögezzük le, hogy a nárcisztikus személyiségzavarral rendelkező emberekkel semmilyen kapcsolatot sem egyszerű folytatni, különösen igaz ez a párkapcsolatokra. Sőt, a legjobb tanács talán az lenne, hogy minél előbb szállj ki (menekülj) a kapcsolatból, és lépj tovább! Mivel persze ez általában nem ilyen egyszerű, mégis meg kell valahogy oldani az alkalmazkodást, amiről már az elején le kell szögeznünk, hogy rengeteg áldozatot fog igényelni.

olvass tovább