Kulcsszó keresés /


Hogyan fehérítsd a fogaidat természetes módon

  • 2018. január 09.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

5 lépésben a szép és egészséges mosolyért

  • 2016. november 16.

Bizonyított tény, hogy a szép mosoly fiatalabbá és vonzóbbá tesz. Az esztétikai előnyöknél még fontosabb az egészség – a száj a test bejárata, így fogaid és ínyed egészsége nagyban befolyásolja általános egészségi állapotodat. Öt pontban összegyűjtöttük a legfontosabb teendőket a szép és egészséges mosolyért.

olvass tovább

Sárgák a fogaid? Ételedben a hiba!

  • 2015. július 27.

Gyakran beveted a különböző fogfehérítő szokásokat, mégsem látsz tartós eredményt? Lehet, hogy nem a praktikákban, hanem ételeidben kell keresned a hibát! Ugyanis tucatnyi olyan étel, ital akad, amely leszámol gyönyörű mosolyoddal. Lássuk hát, mik is ezek!

olvass tovább

A gondos szájápolás

  • 2015. március 27.

Az MFE és az Orbit a Szájápolás Világnapja alkalmából jelentette be tavaly indított szájhigiéniai oktató kampányának folytatását. Bár a tavalyi kampány minden tekintetben sikeresnek bizonyult, továbbra is szükség van a magyar lakosság ismereteinek bővítésére a gondos szájápolás területén, összegezték a kampány szervezői. Ezért az idei évben regionális kutatással és lokális aktivitásokkal szélesítik ki a kampányt.

olvass tovább

Legyél te is szakértő a szájápolásban!

  • 2014. november 14.

Az egészség, az energiaszintünk és minden, a jó közérzetért felelős tényező egyre fontosabbá válik mindennapjainkban. Egészségesebben táplálkozunk, vásárláskor nagyobb figyelmet szentelünk a termékcímkéken található információknak, edzéseket iktatunk be a napi rutinunkba. Itt az ideje, hogy fogaink egészségéért is hasonlóan elkötelezetté váljunk. Az új blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrém segítségével most Ön is a szájápolás szakértőjévé válhat!

olvass tovább

Kamaszkorunk legszebb mosolya

  • 2014. november 01.

Ritkán tudatosul bennünk a tény, de ettől függetlenül igaz: a kamaszkor az élet legnehezebb időszakai közé tartozik! A fiatalok néhány rövid év leforgása alatt kijárják az iskolát, pályát választanak, átélik az érzelmek széles, néha szélsőséges skáláját, megtanulnak önállóan működni a világban. Az időszakhoz kapcsolódó testi változásokról rengeteget foglalkozunk, de kevesebb szó esik a fogászati szempontból is érdekes testi, lelki és életmódbeli problémákról. A megelőzés és néhány egyszerű tanács betartásával segíthetünk a fiataloknak, hogy ép fogakkal megússzák a tinédzser éveiket.

olvass tovább

Vigyázz a szádra!

  • 2014. október 07.

A hétköznapokban viszonylag ritkán gondolkodunk el a szervezetünk működésének rendszeréről és alkotóelemeiről; inkább csak akkor tudatosodik bennünk annak tökéletessége, amikor valamilyen rendellenesség jelentkezik. Így valószínűleg legtöbbünk sohasem gondolkodott még el nyálképző szerveinken, a nyál funkcióján, és a hiányából adódó problémákon. Pedig a megfelelő nyáltermelés elengedhetetlenül szükséges az egészséghez és a megfelelő komfortérzethez

olvass tovább

A fogápolás mikéntje

  • 2014. július 16.

A fog és szájápolás mindennapi életünk része. De mikor és hogyan kell elkezdeni kialakítani ezt a szokást, hogy felnőtt életünkben ténylegesen a napi rutin részévé váljon?

olvass tovább