Kulcsszó keresés /


7 megerősítő kulcs a test-lélek-szellem egységéhez

Napóleon Hill mondta- gondolkodj és gazdagodj - mert a vágy, a lelkesedés, a hit és a hálával kapcsolatos elkötelezettség révén, egyszerűen hozzáférhetünk a tudatalatti elménkhez. Számít, hogy milyen gondolatokat ültetünk el magunkban, mert ezek a csírák, előbb vagy utóbb, de biztos, hogy életre kelnek. A test-lélek szelem egysége csodálatos dolgokat képes teremteni az életünkben.

olvass tovább

Tudatos meditálás 7 lépésben

A koronavírus hazánkba is megérkezett, és váratlanul felborította a mindennapjainkat. Kizökkentett minket a komfort zónánkból, hiszen olyan dolgoktól zár el bennünket, melyek eddig biztonságot adtak. A helyek, ahova szívesen jártunk, a tevékenységek, melyeket eddig örömmel végeztünk egyik napról a másikra elérhetetlenné váltak.

olvass tovább

Mondják, hogy segít, de miért, s hogyan meditáljunk?

  • 2011. december 05.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy meditálás miért jó. Akik napi szinten űzik ezt a tevékenységet, egyszerű válasszal szolgálnak erre a kérdésre: azért meditálunk, mert ennek a rohanó világnak az úgynevezett békéje valójában öt perc békéből és aztán tíz óra szorongásból, gondból és frusztrációból áll.

olvass tovább