Kulcsszó keresés /


Mit tehetünk csontjaink egészségéért?

  • 2020. december 30.

Tudtad, hogy a kalcium csontokba való beépülése nagyjából 25 éves korban befejeződik, ráadásul 30 éves kortól a felszívódása is csökken? Ezért is nagyon fontos megfelelő hangsúlyt fektetnünk gyermekeink táplálkozására, mert így biztosíthatjuk nekik a legjobb alapokat többek közt a csontképződés terén is.

olvass tovább

Mivel pótoljuk a búzadarát?

  • 2014. október 11.

A rizsdara a lisztérzékenyek étrendjében is jól használható összetevő, különösen azok számára jó alternatíva, akik a kukoricadara ízét nem kedvelik. A rizs 77% százalék keményítő formájában jelenlévő szénhidrátot, 7-8% fehérjét és 1,3 % zsírt tartalmaz, továbbá 0,6%-a ásványi anyagokból és nyomelemekből áll. Főként foszfort, vasat, magnéziumot, cinket tartalmaz.

olvass tovább

Újdonság: MAC Moody Bloom kollekció

  • 2014. július 08.

A MAC júliusi újdonságai az éjszakai dzsungel világát varázsolják elénk, a korábbi vidám és élénk színek helyett most egy sötétebb, titokzatosabb színvilágot láthatunk. Az éjszaka sejtelmes foszforeszkáló árnyalatai köszönnek vissza a szemeken, míg az ajkakon az egzotikus virágok színei ragyognak. Ismerd meg a legújabb kollekció darabjait!

olvass tovább