Kulcsszó keresés /


Már nem kérlek, hogy maradj mellettem

  • 2020. november 29.

Elfáradtam! Nem tudok tovább azért harcolni, hogy meggyőzzelek. Hogy folyamatosan biztosítsalak arról, jó döntés mellettem maradni. És ha igazán őszinte akarok lenni, talán kissé durván fog hangzani, de meguntam. Meguntam a folytonos harcot...

olvass tovább

Majd idővel

Emlékszem drága Nagypapám mindig azt mondta: „drága kislányom majd idővel minden megoldódik, és jobb lesz. Az idő majd segít. Remélem, minél hamarabb eljön ez a pillanat, mert már nem tudom, meddig bírom még. Érzem, lassan belepusztulok…

olvass tovább

Mikor kell kilépni a kapcsolatból?

  • 2020. november 25.

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés honnan tudhatom, hogy mikor jött el az idő ahhoz, hogy kilépjek a kapcsolatból. Hogy mikor mondjál le a házasságodról, a következőket ajánlom. Ha a válás erkölcsileg szempont számodra, akkor mielőtt ezen az úton haladnál, próbáld meg először legalább egy évig.

olvass tovább

Amikor a másik nem akar igazán

  • 2020. november 20.

Nemrég küldte át a barátnőm az alábbi idézetet: „Soha ne engedd, hogy egy férfi kétszer is megmutassa Neked, hogy nem akar Téged. Olvasd el újra!” Én elolvastam újra meg újra és bármennyire is fájt, be kellett látnom, bizony többször is adtam esélyt olyan férfiaknak az életemben, akik nem akartak engem (igazán).

olvass tovább

Bocsáss meg igazán

Mit jelent megbocsátani? Ez is valami olyasmi, amit az emberek alaposan elfelejtettek. Mint megszelídíteni, érdek nélkül kapcsolatokat teremteni, és a nemkívánatos emlékeket szándékosan hátrahagyni.

olvass tovább

Mikor kell kilépni a kapcsolatból?

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés honnan tudhatom, hogy mikor jött el az idő ahhoz, hogy kilépjek a kapcsolatból. Hogy mikor mondjál le a házasságodról, a következőket ajánlom. Ha a válás erkölcsileg szempont számodra, akkor mielőtt ezen az úton haladnál, próbáld meg először legalább egy évig. Legalább egy évig. Úgy értve, hogy TÉNYLEG megpróbálni.

olvass tovább

Mikor egy közös út kettéválik

Tervezünk, közösen. Szép ház, két gyerek. Egyik fiú, másik lány. Egy németjuhász. Még ebből is ugyanaz a kedvencünk. Megtanultunk már együtt élni. Tudom, hogy mindig a földre ledobva hagyja a nadrágját. Pont úgy, ahogy levette. Mérges vagyok, amikor már sokadjára szóvá tettem, de nevetek is rajta. Ez az ő szokása, ragaszkodik hozzá. Ahogy én is hozzá. Minden hibájával együtt, amit feltárt előttem, teljes bizalommal. Illetve azt hinném, hogy a bizalmába engedett.

olvass tovább

Mindig csak talán

A beismerés és a belátás fájó, de vannak elkerülhetetlen döntések az életben, amiket meg kell hoznunk. Csak és kizárólag azt remélve, hogy később majd megjutalmaz minket az élet. Vagy csak mert egyszerűen így helyes.

olvass tovább