Kulcsszó keresés /


„Kevesen tudják, hogy a jó minőségű táplálék-kiegészítők modern és rohanó világunk legfontosabb felügyelői az egészségmegőrzés tekintetében.

  • 2016. december 19.

Ma már köztudott, hogy a sportsikerekhez ugyanakkora figyelmet kell szentelni a tudatos étkezésnek, mint az edzéseknek. Nem csak a fogyás, de a tömegnövelés kulcsa is a helyes táplálkozástól, illetve a helyesen megválasztott táplálék-kiegészítőktől függ. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tudjuk elérni céljainkat. Németh Sándorral próbáltuk meg eloszlatni a témához kapcsolódó ködös részeket.

olvass tovább

,,Előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból” – beszélgetés Vigh Domonkossal

  • 2016. november 25.

Vigh Domonkos világ- és Európa-bajnok WBPF testépítő személyi edzőként dolgozik, ez a hivatása. A testépítő sportágban kimagasló eredményeket, fantasztikus sikereket elért versenyző a saját életében a CrossFitre váltott, persze azért nem szeretné elfelejteni a fitneszt sem. Vele beszélgettünk a motivációjáról, a mindennapjairól, illetve a kamuedzőkről.

olvass tovább

„Göröngyös úton jutunk el a csillagokig…” – beszélgetés Gergely Márkkal

  • 2016. november 22.

Gergely Márk fitneszoktató, személyi edző, az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Márk az egyik legismertebb budapesti fitneszterem személyi edzője. Folyamatosan keresi a kihívásokat, így hat éve eldöntötte, hogy felvételizik a jogi egyetemre. Majd diplomákkal a zsebében, újra beült az iskolapadba, ma már a jogi szakdolgozatát írja. Elszántság és kitartás nélkül ez nyilván nem sikerülhetett volna.

olvass tovább

,,Lehetetlen nem létezik

  • 2016. október 28.

Király Norbert Szegeden él és dolgozik. Személyi edzőként folyamatosan képzi önmagát és ma már másokat is oktat, akik ezen a pályán szeretnének érvényesülni. A hétköznapjaiban egy sikeres vállalkozást, személyi edző stúdiót vezet, több edző munkáját koordinálja. A hivatásáról beszélgettünk.

olvass tovább

„Ép testben ép lélek!”

  • 2016. október 21.

Dr. Domokos Sándor gyógyszerész, fitneszoktató, életmód tanácsadó és még sok egyéb, amit talán nem is tudnánk részletesen felsorolni. A debreceni fitneszélet egyik ismert alakja. Sokszínű egyéniség és széles látókörű ember. A debreceni fitneszéletről beszélgettünk vele.

olvass tovább

„Ne álmodd az életed, éld az álmaid!”

  • 2016. október 11.

Jármai Anita a győri fitneszélet egyik ismert alakja. Saját mozgásstúdiójában a csoportos órák színe-java kipróbálható. A találkozások városában is egyre nagyobb igény jelentkezik a fiatalok részéről a professzionális fitnesztermek iránt. Anitával, saját példáján keresztül, ezekről a lehetőségekről, a győri fitneszéletről és a helyben elérhető edzőképzésekről beszélgettünk.

olvass tovább