Kulcsszó keresés /


Hogyan maradj egyensúlyban a mindennapokban?

  • 2021. május 19.

Biztos sokszor hallottad már, hogy azok az emberek a legsikeresebbek, akik egyensúlyban tartják az életük. De ez vajon azt jelenti, hogy az ő mérlegük sosem mozdul el túlzottan egyik irányba, vagy pont, hogy ezek a nagy ingások egyenlítik ki egymást a nap végén?

olvass tovább

18 igazság, amire emlékezz, ha haladni akarsz az életeddel

  • 2021. április 25.

Azt látod, hogy körülötted mindenki szerelmesen néz a párjára, te pedig már évek óta magányosan hajtod álomra a fejed, vagy folyton félig kapcsolatokban szenvedsz? Úgy gondolod, hogy rajtad kívül már mindenki elérte a céljait? Azt hiszed, ez mindig így lesz, de hidd el, változhatnak a dolgok! Van pár dolog, amit nem árt észben tartanod, amikor magad alatt vagy. Némelyikük fájó igazság, de ha ezeket elfogadod, akkor nagyban megkönnyítheted az életed. 

olvass tovább

Hogyan kezelik az életet a mentálisan erős emberek?

  • 2021. március 31.

A mentális erő lehetővé teszi, hogy átvészeld a nehéz időszakokat és hinni tudj abban, hogy mindened megvan ahhoz, hogy megküzdj azzal, amit az élet kiszabott számodra. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a mentálisan erős emberek nem háborodnak fel, nem idegesek vagy nem félnek semmitől. Ez csak azt jelenti, hogy elég erősek ahhoz, hogy felálljanak és tovább küzdjenek.

olvass tovább

Ami kiveszőben van

A pandémia közepette az ember akarva-akaratlanul is elgondolkodik fontos dolgokon. Sok mindent kell megemésztenünk, szó szerint. Horrorisztikusabbnál horrorisztikusabb események, erőszak, aggodalom, és ami a legszomorúbb, alapvető problémák vesznek körül minket.

olvass tovább

Kis lépések, amiket magadért megtehetsz

  • 2021. március 17.

Sajnos sokszor mi is elutasítjuk saját magunkat, talán azért, mert hozzá vagyunk szokva, hogy gyakran mások is ezt teszik. De ilyenkor kell, hogy még inkább odafigyeljünk magunkra, és a negatív gondolatok felnagyítása helyett a saját legjobb barátunkká váljunk.

olvass tovább

Mérgező gondolatok, melyektől jobb megszabadulni, ha teljes életre vágysz

  • 2021. március 03.

Azok a mérgező gondolatok, melyek az életünkkel vagy önmagunkkal kapcsolatban születnek a fejünkben, sokszor nagyon is tévútra visznek minket. Éppen ezért fontos, hogy elkezdjük fejleszteni a saját gondolkodásmódunkat, ha egy egészségesebb és kiteljesedettebb életre vágyunk. Hatalmunkban áll megváltoztatni a rossz gondolatainkat, és ezzel az egész életünket is.

olvass tovább

Valaha voltam cukor keserű feketékben

Finom, adrenalin löketet adó esszencia vagyok, sokak kávéját ízesítettem, és tüntettem el a keserű érzetet. Egy kis darab a mindennapokban, amire mégis szükség van, mert nélküle az a bizonyos kávé csak egy sima kávé. Persze van, akinek a sima kávé a legnagyszerűbb, nemdebár?

olvass tovább

Nem adhatom fel

Szokták mondani, hogy „Az élet, sajnos nem fenékig tejfel”. Milyen igaz. Hiszen, amikor minden szépnek, jónak, tökéletesnek látszik, bele se gondolunk, meg se fordul a fejünkben, hogy valami rossz, valami olyan történhet velünk, ami teljesen felborítja az életünket.

olvass tovább