Kulcsszó keresés /


Múzsa: Az erős nő

  • 2016. április 14.

Demeter Richárd, a tehetséges, fiatal tervező erős nőknek tervez. Ruhái abszolút nőiesek, határozott vonalvezetésűek, szexisek, és viselőjét tökéletesen kifejezi. Legújabb kollekcióját mutatjuk most meg nektek. Érdemes végiglapozni a lenyűgöző kampányfotókat és a lookbookot is!

olvass tovább

Rafael Nadal lett a Hilfiger Bold arca!

  • 2015. december 10.

És micsoda tökéletes választás! Az illat sportos, friss és citrusos erőt sugalló, de persze az érzékekre is maximálisan hat.. A modern szenvedélyes és életigenlő férfiak részére készült. A képek pedig magukért beszélnek,és bizony a videot is érdemes megnézni....

olvass tovább

Új sziluettet a nőknek

  • 2015. október 27.

Október 20-án mutatták be New York-ban a Balmain for H&M kollekciót, amely egy zseniális kollaborációnak ígérkezik. Múlt héten már beszámoltunk nektek a kampányfotókról, most pedig a hivatalos bemutatóról hoztuk el az összes darabot, némi backstage fotót, és az eseményen megjelent sztárokról készült képeket is. És hogy miért a kedvencünk? Azt is elmeséljük.

olvass tovább

Fordíts az életeden!

  • 2015. október 19.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület idei Fordíts az életeden! kampányára Laár Anival, a Mellrákinfó önkéntesével és családjával készített egy filmet a sorsfordító döntések fontosságáról.

olvass tovább

Ilyet kérünk karácsonyra!

  • 2015. október 15.

És itt van. Bár csak november 5-én kerül a boltokba, de a kampányfotókat ma nyilvánossá tették. A H&M számára tervezett Balmain kollekció ügyében erősen ajánlott írni egy levelet a Télapónak, vagy a Jézuskának, mert meg nem erősített információk szerint horror áron mérik majd minden egyes darabját. De ahogy végiglapozzuk a kollekciót, még a könnyünk is kicsordul. Kb. úgy, mint amikor régen álltunk a nagyon magas Barbie polc előtt karácsony tájékán, és nem igazán tudtuk eldönteni, hogy a görkoris vagy a festőművész Barbie-t kívánjuk a fa alá. Na, pont ugyanúgy érezzük magunkat most is. Merthogy mindet kérjük. Mondjuk, hogy mindet!

olvass tovább

A világ legbotrányosabb kampányai

  • 2015. július 21.

A divatszakmában nem ritka, hogy egy-egy fotósorozat kissé pikánsra sikeredik. Leginkább a parfüm és egyértelműen a fehérnemű reklámok esetében fordul elő, hogy a kampányok olyannyira szexuálisan túlfűtöttnek bizonyulnak, hogy nem is kerülnek nagy nyilvánosság elé, vagy egyből betiltják őket. Azonban a botrány sokszor együtt jár a sikerrel, szexszel mindent el lehet adni, és ugye azt is tudjuk, hogy ami már egyszer kikerül az internetre, az ott is marad.

olvass tovább

A csúf igazság

  • 2015. április 23.

Jön a bikiniszezon, a fehérnemű márkák kampányszezonja is már javában zajlik, a divatvilág és a kommentelők pedig heves vitát vívnak egymással. Közben pedig néha még önmaguknak is ellentmondanak.

olvass tovább

A legjobb utcai reklámok

  • 2015. április 06.

A világ vezető márkái bizony bármit megtennének, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét. Rájöttek, hogy a plakátok és egyszerű reklámcsíkok már nem sok mindent mozgatnak meg az emberekben – szerencsére, hiszen így minél innovatívabb kampányokkal próbálnak lenyűgözni minket. Most összeszedtük a legjobbakat, amiket itthon is szívesen látnánk, és biztos nem mennénk el mellettük szó nélkül!

olvass tovább