Kulcsszó keresés /


Létezik-e a nagy Ő?

  • 2022. július 08.

Erre a kérdésre az egészen rövid válaszom, hogy nem. Sokunkban él egy ideig az a fantázia, hogy majd eljön az az egyvalaki, akit nekünk szánt az ég, akivel tökéletes harmóniában leélhetjük az életünket. Addig pedig, amíg ő el nem jön, addig vagy nem lépünk kapcsolatba, vagy azzal a hittel lépünk bele, hogy bár nem ő az, akire vártunk, de jó lesz egy kis időt együtt tölteni.

olvass tovább

Minden múlandó

Való igaz. Nem minden nap ér bennünket ugyanaz az intenzív érzés, ami átjárja még a bennünk lévő megfoghatatlant is. Előtted van a kép? Ahogy a nap süt, de épp annyira, hogy élvezd minden egyes kellemes szikráját. Hogy még a levegő is simogat, és a horizont egybeolvad egy végtelen mindenséggel.

olvass tovább

Menekülő férfiak

„Istenem….egy eltévedt kisfiú” Így kiáltott fel nemrégiben egy csodálatos barátnőm, amikor megmutattam neki egy párbeszéd részletét. Ő már tud valamit (nagyon sokat!), ezért nem volt benne ítélkezés és vád. Csak megértés és megengedés…

olvass tovább

Hová menekülsz az érzéseid elől?

Előfordult már Veled, hogy megbántottak? Vagy az, hogy úgy érezted, túlságosan megszerettél valakit? Éreztél már érdemtelenséget sikerélmény vagy más jó dolgok miatt, ami Veled történt? Féltél már bármitől? Menekültél már gondolván, „ha messze vagyok tőle, akkor talán elmúlik”?

olvass tovább

Néha még várlak

Strukturálatlan a lelked, de nekem azért bejön. Ezt nem mondták még, ugye? Persze, hogy nem, de azt már biztos hallottad, hogy meghalnék érted, hogy te vagy a mindenem, és hogy apám jobban bír téged, mint az előző pasijaimat. Na, igen.

olvass tovább

A nő és a szerelemvágy

Találni egy férfit, aki úgy szereti a nőt, ahogy van. Aki képes a külcsín mögé nézni és a belső értékeit látni. Ezért a nő szíve nyitott az újra, az új szerelemre. Szeretne egy boldog párkapcsolatban élni egy olyan férfi mellett, akinek a közelsége egy pillanat alatt életre hívja a szenvedélyt. És a szerelemvágyat. Mert igenis hisz benne, hogy megtalálja az Igazit.

olvass tovább