Kulcsszó keresés /


Köszönöm, hogy megmutattad, milyen ne legyen egy szerelem soha

  • 2023. július 28.

Köszönöm, hogy megmutattad, milyen nem legyen egy szerelem. Felnyitottad a szemem a saját vágyaimról és ezért ha hiszed, ha nem, hálás vagyok. Most már tudom, hogy a szerelemnek nem arról kell szólnia, hogy félek kifejezni az igényeimet, hanem arról, hogy megnyugodhatunk egymás mellett. Arról szól, hogy a minimumnál többet kapjunk és adjunk is.

olvass tovább

Újra és újra visszatér, de emlékezz arra, hogy mit éreztél, amikor lelépett

  • 2023. július 27.

Amikor szeretünk valakit, akkor sokszor beleesünk abba a hibába, hogy akkor is mentegetjük a másikat, amikor már régen nem szabadna. Vannak azok a típusú emberek, akik úgy gondolják ki-be járkálni valakinek az életébe, a lelki világába teljesen rendben van. Azt gondolják, hogy ezt bátran megtehetik, következmények nélkül. Csakhogy ezzel a lelkeket rombolnak.

olvass tovább

Mindig csak talán

A beismerés és a belátás fájó, de vannak elkerülhetetlen döntések az életben, amiket meg kell hoznunk. Csak és kizárólag azt remélve, hogy később majd megjutalmaz minket az élet. Vagy csak mert egyszerűen így helyes.

olvass tovább

Romboljál kislány!

Tudtam létezni két világban, már-már túlságosan is könnyen. Vittem a szívemben mindent, bármi áron magammal cipeltem: bizonyosság, önazonosság alatt ezt értem. Ha illúzió, ha nem, a teljes igazság, a könyörtelen valódiság megszületett bennem. Én szültem. Ez vagyok, ez a történetem, ez a határtalan álmom, ami valósággá lesz!

olvass tovább