Kulcsszó keresés /


Ha végre fontos leszel magadnak

Mindenkinek van olyan időszak az életében, amikor nem igazán van megelégedve önmagával és tulajdonképpen bárki más bőrébe szívesebben bújna, minthogy szembe kelljen néznie önmagával. Azonban szerencsére az a pont is elérkezik, amikor már eléggé tiszteled magad.

olvass tovább

Egy nőnek tudnia kell, hogy sosem kevés

Feladatomnak érzem elmondani mindazt, amit besöpörsz néhanapján a szőnyeg alá. Nem szeretsz egyedül lenni. Nem érzed magad teljesnek és hagyod, hogy úgy érezd, hogy nem vagy elég. Engedd meg, hogy felnyissam a szemedet, mert az igazság az, hogy épp elég vagy. Nincs szükséged egy másik emberre, ahhoz, hogy önmagad lehess, hiszen több vagy, mint gondolod.

olvass tovább

Azoknak, akik nem tartják tiszteletben a határaidat, nincs helyük az életedben

  • 2023. szeptember 06.

Te számítasz. Az érzéseid validak. Azok az emberek, akik gúnyt űznek belőled, vagy elbagatelizálják a bizonytalanságodat, és alapvetően rád vetítik ki a saját problémáikat, azoknak az embereknek semmi keresnivalója nincs az életedben. Olyan emberekkel kell körülvenned magad, akik motiválnak, akik felemelnek és nem pedig lehúznak, akik inspirálóan hatnak rád.

olvass tovább

Túlsúly, túlevés, szeretethiány

Vannak, akik túlsúllyal küzdenek, és bármit tesznek, nem tudják leadni a felesleget. Sokaknál az evés egyfajta önnyugatás, stresszlevezetés. És van olyan is, aki nem élvezi igazán az ízeket, számára az evés csak „tankolás”.

olvass tovább

Magadról is képes vagy szeretettel és tisztelettel beszélni?

  • 2023. szeptember 03.

Mindenhol azt hangsúlyozzák, hogy milyen fontos, hogy elfogadd magad, elégedett legyél mindazzal, ami megadatott és amit elértél az életben, azonban ilyenkor joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy miből is érezheted mindezt? Vajon miben mutatkozik meg, ha valóban szereted magadat és igazán magabiztos vagy? Tényleg képes vagy arra, hogy magadról is szeretettel és tisztelettel beszélj?

olvass tovább

Lélek párbeszéd

Újra ott vagy, amitől próbáltad magad megóvni. Összetört. És neked most újra össze kell raknod. Ahogy összerakod a darabkákat, megnézed mire esett szét..rengeteg sérelem, kétség és félelem hever a földön. Azt gondolod milyen butaság volt. Tudtad, hogy ez fog történni, ha valaha is újra összerakod, most már tényleg nem adod senkinek. Mert nem vigyáznak rá, nálad van jó helye, ott van biztonságba, bezárva. - győzködöd magadat.

olvass tovább