KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Ha úgy érzed elakadtál az életedben

  • 2021. február 01.

Vannak napok, amikor zavartnak, demotiváltnak és kimerültnek érzed magad a mindennapok körforgásában, ismerős az érzés? Mind átéltük már, és valószínűleg még át is fogjuk néhányszor életünk során. A nagy reménytelenségben, olykor nehéz talpra állni – ehhez hoztunk most némi segítséget.

olvass tovább

Modernkori úriemberek - Őket keresik a nők!

  • 2021. január 31.

Ugye te is hiszel benne, hogy még manapság is vannak úriemberek? Akire minden helyzetben számíthatsz, aki figyel az érzéseidre, aki nem hagynak cserben? Aki kiszámítható és következetes, figyelmes és tényleg odafigyel rád?

olvass tovább

5 randi ötlet erre a nagyon furcsa téli időszakra

  • 2021. január 30.

Sok szempontból nagyon furcsa most az életünk, de azt kijelenthetjük, hogy ismerkedni, sőt, még inkább randizni szinte lehetetlen, de az egészen biztos, hogy alaposan feladja a leckét. Ugyanis kézenfekvő lenne az ötlet, hogy mivel mást nem nagyon lehet csinálni, ezért sétálgassunk a szabadban, de egyrészt elég hideg van, másrészt még mindig nagyon korán sötétedik, ami eléggé korlátozza a lehetőségeket. Úgyhogy olyan randi ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek jelen helyzetben is kitűnően működhetnek!

olvass tovább

Ha egy erős és független nőt akarsz szeretni

Ha hiszed, ha nem, bizony egy nő is lehet kemény, független és magabiztos. Teljes mértékben tisztában van az erejével és értékeivel. Tudja, hogy mire képes, és azt is, hogy mire érdemes. Bátor és határozott. Két lábbal áll a földön, tudja mit akar és mit érdemel meg az életben, de ami a legfontosabb, hogy tudja, hogyan szerezze meg, amit szeretne. Bárkivel szemben képes kiállni saját magáért.

olvass tovább

A család kicsi kincse - Van, amikor nemet kell mondanod

  • 2021. január 29.

Mind tudjuk, hogy az életünkben az egyik legfontosabb dolog a családunk, amely biztonságot és szeretet jelent, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen meg kell tanulnunk nemet mondani, és meghúzni a határokat. Ugyanis az lehet, hogy mindenbe beleszóljanak, és folyamatosan a rendelkezésükre állj csak azért, mert egy család vagytok.

olvass tovább

A tökéletes emberközeli módszer: MORA®

  • 2021. január 29.

Amikor körvonalazódott, hogy írni fogok erről, hetekig gyűjtöttem az információt és persze a bátorságot. Egyre jobban belekeveredtem és egyre jobban bonyolítottam, mert valami olyat szerettem volna írni, ami ezt a csodálatos módszert emberközelivé és érthetővé teszi.

olvass tovább

Néha te állsz a saját boldogságod útjában

  • 2021. január 28.

Azt érzed, hogy megrekedtél az életeddel, és folyton csak a visszapillantótükörbe pislogsz, ahelyett, hogy előre néznél? Nem akarjuk lelőni a poént, de lehet, hogy pont te vagy az, aki becsukja a szemét az élet szép pillanatai előtt.

olvass tovább