STYLELIFE / Esküvő


Jó buli a leánybúcsú?

  • 2012. július 13.

A belvárosban ülünk egy elég menő étterem teraszán, halk lounge zene szól, balzsamecet illatot visz a szél. Kinyitom a szemem és előttem visítanak barátnőim egy fallosz alakú lufit dörgölve a számba. Jó reggelt, ez egy leánybúcsú!

olvass tovább

A 5 leggyönyörűbb esküvői cipő

  • 2012. június 26.

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a frizurának, a sminknek, a ruhának és nem utolsó sorban a cipőnek. Összeválogattuk az 5 leginkább szemet gyönyörködtető darabot. Most sem a hagyomány a mérvadó, hiszen a menyasszonyok egyre bátrabban nyitnak az ekrü, törtfehér és bézs árnyalatok felé.

olvass tovább

Esküvő Hawaiin

  • 2012. május 13.

Természetesen ez elsősorban pénz kérdése, de nem kerül többe kettesben kiutazni, mint itthon összehozni egy esküvőt lakodalommal.

olvass tovább

Fogadom

  • 2012. április 17.

Ez nem az a mese, amit gyerekként olvastam. Igaz, rajtam a habos ruha meg a csipkefátyol, és most valóban megtörténik, de azt senki sem mondta, hogy fájni fog.

olvass tovább

Hogy öltözzön a vőlegény?

  • 2012. március 13.

Ha kézbe veszel egy esküvői magazint, az oldalak jelentős részét a menyasszonyi ruhacsodák töltik ki. Pedig a vőlegénynek is joga van, hogy a lehető legfessebben mutatkozzon az esküvőjén.

olvass tovább

Álomesküvők bürokráciája

  • 2012. január 24.

Mondjuk ki, nincs nő, aki ne álmodozott volna kislányként olyan esküvőről, amelyet a tenger partján, a fehér homokban tartanak, a királyfival. S még ha a párunknak nincs is felekirálysága és fehér paripája, a gyerekkori álom ma már valósággá válhat: az erre szakosodott portálok kínálata jelzi, hogy az álomesküvőknek ma már semmi sem szab határt!

olvass tovább