STYLELIFE / Esküvő


A 2015-ös tavaszi divathét menyasszonyi ruhái

  • 2015. március 04.

Készítettünk nektek egy kis összefoglalót a 2015-ös tavaszi Fashion Weekről szigorúan esküvői ruha szempontból: néhány ruha teljesen rabul ejtett minket, de akadnak köztük olyanok is amiket ezen a bolygón élő menyasszonyok biztosan nem vennének fel.

olvass tovább

Esküvői ruhák különböző alkatokra

  • 2015. március 03.

A legtöbb nő már kislány korában elkezdi tervezgetni az esküvőjét, és annak minden részletét, a virágoktól kezdve az esemény legfontosabb eleméig, a menyasszonyi ruháig. Érdemes minél többféle fazonú és anyagú ruhát felpróbálni, hogy megtaláld az alkatodhoz és bőrszínedhez tartozó legideálisabbat.

olvass tovább

Mézeshetek Antiguán

  • 2015. február 26.

Antigua és Barbuda aprócska, független közép-amerikai szigetország a Szélcsendes-szigetek középső részén, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál. Az államot három sziget alkotja. Antiguát Kolumbusz Kristóf fedezte fel és nevezte el, északi része erősen feldarabolt mészkőtábla, déli része egy lepusztult vulkán maradványa.

olvass tovább

Beszélgetés Schiffer Miklóssal

  • 2015. február 25.

Kedves hölgyek, tudjuk, hogy nem lenne igazságos, ha csak a fiúk kapnának a jóból… Természetesen mi sem bírtuk volna ki anélkül, hogy a menyasszonyok számára ne gyűjtsünk be néhány stílustanácsot Schiffer Miklóstól! Közkívánatra!

olvass tovább

30 kötelező esküvői fotó a koszorúslányokkal

  • 2015. február 17.

Koszorúslánynak lenni nem csupán nagy megtiszteltetés, de felelősségteljes feladat is. A néha kötél-idegeket igénylő elvárások, mint például lelki támasznak lenni az újabb és újabb ruhapróbákon, az esküvői tortakóstolás, a csak és kizárólag az esküvőszervezéséről szóló beszélgetések és véleménykérő üzenetek megválaszolása, egyben azt is jelentik, hogy menyasszony-barátnőd bízik benned.

olvass tovább

Mit jelent igazából a wedding crasher?

  • 2015. február 12.

Minden netes csapból a Maroon 5 új videóklipje folyik, amit természetesen mi is imádunk! Mivel azonban itthon, talán/szerencsére nem elterjedt jelenség az úgynevezett "wedding crashing" , most leírjuk nektek mit is jelent valójában ez a mostanában egyre többet hallott kifejezés. Amíg a filmvásznon látjuk vicces, azt azonban jobb elkerülni, hogy esetleg velünk essen meg, ezért olvassátok figyelmesen és persze élvezzétek a meglepit a bejegyzés végén :)

olvass tovább

Milyen a menyasszonyság? 2. rész: Egy koszorúslány szemével

  • 2015. február 10.

Teljesen őrült állapot. Az még rendben lenne, hogy nagyjából egy évig semmi másról nem tudott beszélni az esküvőn kívül (pedig néha láthatóan próbálta visszafogni magát, elismerem). De azt sosem gondoltam volna, hogy valaki rá tud venni arra, főzzünk együtt házi levendula szörpöt az esküvőjére. Mindezt persze egy csütörtöki napon éjjel kettőig tegyük, amikor másnap fontos megbeszélések várnak minket a munkahelyen. Ő megtette.

olvass tovább

Hófehér esküvőről álmodom

  • 2015. február 07.

Röpködnek a mínuszok, szállingózik a hó, neked pedig pont most kötik be a fejed. Nem csupán a hófedte táj meghitt hangulata miatt választják egyre többen a téli időszakot a boldogító igen kimondására, hanem a Január és Február között jelentősen pénztárcakímélő esküvői helyszínbérlési díjak és egyéb szolgáltatások árai miatt is. A különleges téli hangulat pedig igazán eredetivé is teheti a nagy napot. Összegyűjtöttük kedvenc ötleteinket, amik inspirálhatnak, hogy igazi mesebeli hercegnővé válhass az elvarázsolt hófehér menyegző-világban.

olvass tovább

Milyen érzés a menyasszonyság? 1. rész

  • 2015. február 04.

Ha most felcsapnánk a képzeletbeli Esküvői Nagylexikonunkat, a kérdésünkre valószínűleg valami hasonló választ kapnánk: „a menyasszonyság az eljegyzés és az esküvő közötti időszakot jelenti”. Ennyi? Oké! Ez a meghatározás igaz, - bár elég könyvszagú - de arról már nem szól a fáma, hogy mi is zajlik bennünk ilyenkor.

olvass tovább