STYLELIFE / Esküvő


Beszélgetés Schiffer Miklóssal

  • 2015. február 25.

Kedves hölgyek, tudjuk, hogy nem lenne igazságos, ha csak a fiúk kapnának a jóból… Természetesen mi sem bírtuk volna ki anélkül, hogy a menyasszonyok számára ne gyűjtsünk be néhány stílustanácsot Schiffer Miklóstól! Közkívánatra!

olvass tovább

30 kötelező esküvői fotó a koszorúslányokkal

  • 2015. február 17.

Koszorúslánynak lenni nem csupán nagy megtiszteltetés, de felelősségteljes feladat is. A néha kötél-idegeket igénylő elvárások, mint például lelki támasznak lenni az újabb és újabb ruhapróbákon, az esküvői tortakóstolás, a csak és kizárólag az esküvőszervezéséről szóló beszélgetések és véleménykérő üzenetek megválaszolása, egyben azt is jelentik, hogy menyasszony-barátnőd bízik benned.

olvass tovább

Mit jelent igazából a wedding crasher?

  • 2015. február 12.

Minden netes csapból a Maroon 5 új videóklipje folyik, amit természetesen mi is imádunk! Mivel azonban itthon, talán/szerencsére nem elterjedt jelenség az úgynevezett "wedding crashing" , most leírjuk nektek mit is jelent valójában ez a mostanában egyre többet hallott kifejezés. Amíg a filmvásznon látjuk vicces, azt azonban jobb elkerülni, hogy esetleg velünk essen meg, ezért olvassátok figyelmesen és persze élvezzétek a meglepit a bejegyzés végén :)

olvass tovább

Milyen a menyasszonyság? 2. rész: Egy koszorúslány szemével

  • 2015. február 10.

Teljesen őrült állapot. Az még rendben lenne, hogy nagyjából egy évig semmi másról nem tudott beszélni az esküvőn kívül (pedig néha láthatóan próbálta visszafogni magát, elismerem). De azt sosem gondoltam volna, hogy valaki rá tud venni arra, főzzünk együtt házi levendula szörpöt az esküvőjére. Mindezt persze egy csütörtöki napon éjjel kettőig tegyük, amikor másnap fontos megbeszélések várnak minket a munkahelyen. Ő megtette.

olvass tovább

Hófehér esküvőről álmodom

  • 2015. február 07.

Röpködnek a mínuszok, szállingózik a hó, neked pedig pont most kötik be a fejed. Nem csupán a hófedte táj meghitt hangulata miatt választják egyre többen a téli időszakot a boldogító igen kimondására, hanem a Január és Február között jelentősen pénztárcakímélő esküvői helyszínbérlési díjak és egyéb szolgáltatások árai miatt is. A különleges téli hangulat pedig igazán eredetivé is teheti a nagy napot. Összegyűjtöttük kedvenc ötleteinket, amik inspirálhatnak, hogy igazi mesebeli hercegnővé válhass az elvarázsolt hófehér menyegző-világban.

olvass tovább

Milyen érzés a menyasszonyság? 1. rész

  • 2015. február 04.

Ha most felcsapnánk a képzeletbeli Esküvői Nagylexikonunkat, a kérdésünkre valószínűleg valami hasonló választ kapnánk: „a menyasszonyság az eljegyzés és az esküvő közötti időszakot jelenti”. Ennyi? Oké! Ez a meghatározás igaz, - bár elég könyvszagú - de arról már nem szól a fáma, hogy mi is zajlik bennünk ilyenkor.

olvass tovább

Csodálatos tündérmenyország

  • 2015. február 02.

Elie Saab évről évre a tündérek világába kalauzol el bennünket csodálatra méltó ruhakölteményeivel. Rá lehet persze nyomni azt a bélyeget, hogy nem képes megújulni, vagy kilépni a kényelmes biztonsági keretből, de a kollekciói egész egyszerűen tetszenek. Mindig. Kivétel nélkül. Az összes darabot a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Tudják, mire vágynak az arák - Bemutatjuk a Bride&Co-t

  • 2015. február 02.

Két fiatal, ambiciózus hölgyet szeretnénk bemutatni nektek, akikkel sokat fogtok találkozni magazinunk virtuális hasábjain. Mujzer Dóra és Nagy Rita az idei január első napján indították útjára blogjukat. Dóri már feleség szerepben tündököl, saját esküvőjét ő szervezte meg az elsőtől az utolsó pontig, Rita pedig menyasszony, nyáron kötik be a fejét. Ki más kalauzolhatna el bennünket jobban a házasulandók világába, mint egy fiatalasszony és egy újdonsült ara. Mától hétről hétre olvashatjátok őket, ma köszöntőjüket közöljük. Fogadjátok szeretettel a Bride&Co-t!

olvass tovább

Ilyen egy Chanel menyasszony

  • 2015. január 29.

Az idei Chanel haute couture kollekció a megszokottnál is színpompásabbra sikerült. Karl Lagerfeld mindösszesen hetvennégy műalkotása azonban most sem okozott csalódást: egytől egyig magukon viselik a megszokott klasszikus Chanel stílusjegyeket. Még az is kiderül, milyen egy igazi Chanel menyasszony és a fotóra kattintva a teljes kollekciót is megtekinthetitek.

olvass tovább

Ilyen szép esküvői fotókat még sosem láttál

  • 2015. január 21.

Az International Society of Professional Wedding Photographers, azaz Profi Esküvői Fotósok Nemzetközi Társulata minden évben 20 kategóriában hirdet győzteseket a legjobb fotográfiák közül. A 2014-es évben az alábbi képek vitték a pálmát.

olvass tovább