STYLELIFE / Esküvő


Eskü Valentinon

  • 2014. február 14.

Eszedbe jutott már, hogy a szerelmesek napján fogadjatok örök hűséget a pároddal? Ha Bálint-napra tűzöd ki a menyegződet, a vörös színnek kell dominálnia, de túlzások nélkül is lehet igazán ízléses a végeredmény. Összegyűjtöttünk egy képgalériát, melyből ötletet meríthetsz, és talán jövőre éppen ezen a napon mondod majd ki a boldogító igent.

olvass tovább

Unplugged wedding

  • 2014. január 06.

Esküvő telefonok, kamerák, tabletek és kütyük nélkül? Most meglepődtél te is ezen a kérdésen? Pedig lehetséges! Próbáld ki az "unplugged esküvőt", hogy a nagy nap csak rólatok szólhasson!

olvass tovább

Jégkirálynő esküvői csokrok

  • 2013. december 22.

Épp a hideg tél közepette készülsz életed egyik legmelengetőbb napjára és még nem találtál rá álmaid esküvői csokrára? Összeállításunkkal szeretnénk segíteni, milyen exkluzív téli csokrok közül választhatsz a jeles nap alkalmára.

olvass tovább

Esküvői készületek áldott állapotban

  • 2013. augusztus 15.

Aki gyermekét a szíve alatt hordozva készül a „NAGY” napra, halmozza az élet adta örömöket. Duplán szerencsés, és egyben hatalmas feladatra szánja el magát: királylányból hamarosan anyává válik. A kismamák belülről sugárzó szépsége és a csodálatos menyasszony látványa eggyé válik.

olvass tovább

Megújított ígéretek mit sem érnek

  • 2013. augusztus 09.

Híresek és gazdagok. Természetesen az esküvőt is hatalmas ünnepként szeretnék megtartani, bármennyibe is kerüljön. S hogyan lehet romantikusan megünnepelni a házassági évfordulót? Újabb esküvővel, a legkülönbözőbb helyszíneken! Bizony, bizony, a sztárok újraházasodnak néha azzal a személlyel, akivel egyszer már létrehozták a frigyet, s azóta is boldogan élnek együtt, vagy nem. Mindenesetre a házasságuk idején jónak látták újra és újra megújították a fogadalmukat. Most pedig jöjjön hét sztár, hét különböző újraesküvője!

olvass tovább

Virágos esküvői hajfonatok

  • 2013. augusztus 07.

Mielőtt „IGENT” mondanál az esküvői hajkoszorú választásodra, bemutatjuk Neked a 2013-as nyári trendet. Minden divatos, ami egyszerű és virágos. Használjuk ki a nyár adta bőségeket, és viseljünk a hajunkban színes virágokat. Hosszú és rövid hajban ugyanolyan jól mutatnak a virágkoszorúk vagy csupán egy virágmasni. Fontos, hogy az esküvői ruha és a hajviselet a legtökéletesebb összhangban legyen, ezért stílusodnak megfelelően válassz!

olvass tovább

Vera Wang: álom luxuskivitelben

  • 2013. június 09.

Vera Wang neve az esküvők világában éppen olyan brilliánsan cseng, mint a Tiffany-é. Egyszóval egy a tervezőnő által megálmodott kreációban férjhez menni egy ragyogó gyémánttal a kezünkön presztízskérdés. Lássuk, valóban megéri e a nagy cécó és a rengeteg dollár, vagy szebbet álmodhatunk mi is.

olvass tovább

Esküvőtrend: idén ilyen az álomlagzi

  • 2013. május 28.

Az utóbbi években itthon is egyre több pár dönt úgy, hogy a nagy napot, melyen örök hűséget fogadnak egymásnak, egy bizonyos téma köré csoportosítják. Ez azt jelenti, hogy egységessé – ám cseppet sem egyhangúvá! – varázsolják a különleges alkalom legapróbb részleteit is.

olvass tovább

Zöld Esküvő? Avagy férjhez menni másképpen

  • 2013. március 27.

Napjainkban egyre divatosabb zölden férjhez menni, és nyugodt szívvel mondhatjuk, ez egy olyan irányvonal, amelynek követésével, jómagunk is kissé „zölddé válunk”. A zöld gondolkodás elterjedésével az ökológiai módszerek egyre nagyobb teret nyernek, és nem csupán a mindennapi használat során, hanem különleges alkalmakkor is. Így jött létre az ökotudatos zöldesküvő fogalma is.

olvass tovább