STYLELIFE / Esküvő


Házasodj Disney hercegnő módjára!

  • 2014. augusztus 06.

Miről álmodik a lány? Talán arról, hogy Disney hercegnő ruhában menjen férjhez? A Disney's Fairy Tail Weddings and Honeymoons nevű esküvői ruhaszalon elhozza nekünk a mesés álmot, és bebújhatunk a kis hableány, az aranyhajú hercegnő, vagy Hófehérke bőrébe. Tekintsétek meg a 2014-es kollekciójukat! Te ki lennél szívesen?

olvass tovább

Várható sztárnászok

  • 2014. március 24.

A házasság önmagában is egy csodálatos dolog, de amikor arról értesülünk, hogy két kedvenc hírességünk köti össze az életét, önkénytelenül mosolyra húzódik a szánk. 2014 izgalmas évnek ígérkezik, számos celebpárnál lóg a levegőben a menyegző esélye. Összegyűjtöttük a 6 legesélyesebb sztáresküvőt.

olvass tovább

Új Daalarna kollekció

  • 2014. március 16.

A Daalarna 2014-es alkalmi és esküvői ruha kollekcióját március 7-én mutatta be a Millenáris D épületében. Idén először nemcsak a meghívottak, hanem az érdeklődő közönség is megcsodálhatta Benes Anita ruháit.

olvass tovább

Eskü Valentinon

  • 2014. február 14.

Eszedbe jutott már, hogy a szerelmesek napján fogadjatok örök hűséget a pároddal? Ha Bálint-napra tűzöd ki a menyegződet, a vörös színnek kell dominálnia, de túlzások nélkül is lehet igazán ízléses a végeredmény. Összegyűjtöttünk egy képgalériát, melyből ötletet meríthetsz, és talán jövőre éppen ezen a napon mondod majd ki a boldogító igent.

olvass tovább

Unplugged wedding

  • 2014. január 06.

Esküvő telefonok, kamerák, tabletek és kütyük nélkül? Most meglepődtél te is ezen a kérdésen? Pedig lehetséges! Próbáld ki az "unplugged esküvőt", hogy a nagy nap csak rólatok szólhasson!

olvass tovább

Jégkirálynő esküvői csokrok

  • 2013. december 22.

Épp a hideg tél közepette készülsz életed egyik legmelengetőbb napjára és még nem találtál rá álmaid esküvői csokrára? Összeállításunkkal szeretnénk segíteni, milyen exkluzív téli csokrok közül választhatsz a jeles nap alkalmára.

olvass tovább

Esküvői készületek áldott állapotban

  • 2013. augusztus 15.

Aki gyermekét a szíve alatt hordozva készül a „NAGY” napra, halmozza az élet adta örömöket. Duplán szerencsés, és egyben hatalmas feladatra szánja el magát: királylányból hamarosan anyává válik. A kismamák belülről sugárzó szépsége és a csodálatos menyasszony látványa eggyé válik.

olvass tovább

Megújított ígéretek mit sem érnek

  • 2013. augusztus 09.

Híresek és gazdagok. Természetesen az esküvőt is hatalmas ünnepként szeretnék megtartani, bármennyibe is kerüljön. S hogyan lehet romantikusan megünnepelni a házassági évfordulót? Újabb esküvővel, a legkülönbözőbb helyszíneken! Bizony, bizony, a sztárok újraházasodnak néha azzal a személlyel, akivel egyszer már létrehozták a frigyet, s azóta is boldogan élnek együtt, vagy nem. Mindenesetre a házasságuk idején jónak látták újra és újra megújították a fogadalmukat. Most pedig jöjjön hét sztár, hét különböző újraesküvője!

olvass tovább

Virágos esküvői hajfonatok

  • 2013. augusztus 07.

Mielőtt „IGENT” mondanál az esküvői hajkoszorú választásodra, bemutatjuk Neked a 2013-as nyári trendet. Minden divatos, ami egyszerű és virágos. Használjuk ki a nyár adta bőségeket, és viseljünk a hajunkban színes virágokat. Hosszú és rövid hajban ugyanolyan jól mutatnak a virágkoszorúk vagy csupán egy virágmasni. Fontos, hogy az esküvői ruha és a hajviselet a legtökéletesebb összhangban legyen, ezért stílusodnak megfelelően válassz!

olvass tovább