DIVAT&STÍLUS / Hírek


Örökérvényű darabok három magyar tervezőtől

  • 2023. november 13.

Nincs is annál szebb, mint amikor egy nő úgy tereli magára a figyelmet, hogy közben nem kirívó. A visszafogottan elegáns darabok sokkal többet mondanak rólunk, mint gondolnánk. Határozottságot, harmóniát és letisztult személyiséget sugallnak. Ha tudjuk, mit miért hordunk, és az milyen körülmények között készült, akkor bizonyos, hogy nem csak a látszatért öltözködünk.

olvass tovább

Nem csak a nappaliban, hanem ipari csarnokokban is felbukkan majd az Apple Vision Pro

  • 2023. november 09.

Nem olyan rég mutatkozott be az Apple Vision Pro, és egyelőre nincs új hír a fejlesztés háza tájáról az akkor megismert paramétereken túl. A kiterjesztett és a virtuális valóság szemünk előtt való keverésére képes, fejen hordható eszköz szórakoztatóipari és irodai környezetben való felhasználásáról már sok szó esett, ugyanakkor az eszközben rejlő üzleti és ipari lehetőségekről egyelőre alig lehetett hallani.

olvass tovább

Sneakerek akciósan a Black Friday 2023 alkalmával

  • 2023. november 06.

Lassan közeledik az év nagy „slágere”, a Black Friday 2023, ahol sneakereket is kedvezményesen megvásárolhatunk. Idén is sok akcióval találkozhatunk és különösen azok számára lesz izgalmas, akik az utcai divat szerelmesei. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, hogy miért is lesz jelentős az idei fekete péntek.

olvass tovább

André Rieu 7 év után visszatér Magyarországra

  • 2023. november 05.

2024. november 9-én – hét év után - újra Budapesten, ezúttal az MVM Dome-ban kápráztatja el közönségét a világhírű holland hegedűművész és karmester, André Rieu, aki világkörüli útjának egyik állomásaként érkezik a magyar fővárosba magánzenekarával, fantasztikus kórusával, és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták produkciójával.

olvass tovább

Novemberi Premierek

  • 2023. november 01.

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévésorozatokat és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak. Mindez 2023 november elsejétől havonta 3090 forintért lesz elérhető.

olvass tovább

From Earth

  • 2023. október 31.

Keresztes Szilvia enterieur stylist a fenntartható divat kapcsán egy több részes sorozatot indított, amelyben azt járja körül, hogy a különböző trendtémák miként jelennek meg a hétköznapokban, milyen színek és anyagok jellemzik az egyes irányzatokat. Ebben a cikkben a Földre, a természeti világra és annak előnyeire világít rá.

olvass tovább

A Disney mesék, filmek valóságos helyszínei

  • 2023. október 10.

A The Walt Disney Company fennállásának 100. évfordulója alkalmából TOP 30-as listába rangsorolta azokat a helyeket, amelyek meséinek és filmjeinek színhelyeit inspirálták. Csupán néhány órányi autó- vagy repülőútra vannak ezek a gyönyörű helyszínek, sőt ahhoz, hogy valaki egy Marvel film jelenetében érezze magát, még külföldre sem kell utaznia, hiszen Budapest is szerepel a listában!

olvass tovább