Ne maradj le a legjobb írásainkról!

Kövess minket Facebookon.

Stylemagazin

bezárom

www.stylemagazin.hu
  • STYLE.HU

    Élni tudni kell

  • DIVAT&STÍLUS
    • Hírek
    • Stílusiskola
    • Celebrity
  • SZÉPSÉG
    • Smink
    • Bőrápolás
    • Hajápolás
    • Illatok
  • KERESD A NŐT
    • Fesztelen mindennapok
    • Lélekhangok
    • Férfi szemmel
    • Szívvonal
    • Férfiszempont
  • STYLELIFE
    • Gasztronómia
    • Otthon & Design
    • Egészség
    • Fitness
    • Stylebusiness
    • Utazás
    • Esküvő
    • Stylekids
    • Style family
  • STYLE LOUNGE
  • STYLENEWS
    • Aktuális
    • Interjúk
    • Mobility
    • Style ART
    • Kultúr-kitérő
    • Rendezvények
  • STYLEHOME
Trendek:
Életstílus
Stylelife - Mi történik a héten? 2025.12.15-21.

Mi történik a héten? 2025.12.15-21.

Stylelife
Stylenews - A sport mint művészet – egy különleges szemlélet

A sport mint művészet – egy különleges szemlélet

Stylenews
Keresd a nőt! - Mindent vagy semmit – avagy az ár, amit a bizalomért fizetsz

Mindent vagy semmit – avagy az ár, amit a bizalomért fizetsz

Keresd a nőt!
Stylelife - A kutya hirtelen kedvetlen, lassú, bújós? – A csendes betegségek láthatatlan jelei

A kutya hirtelen kedvetlen, lassú, bújós? – A csendes betegségek láthatatlan jelei

Stylelife
Hírek - Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával

Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával

Hírek
Keresd a nőt! - A legszebb karácsonyi ajándék lenne, ha még egyszer együtt ülhetnénk az asztalnál

A legszebb karácsonyi ajándék lenne, ha még egyszer együtt ülhetnénk az asztalnál

Keresd a nőt!
Keresd a nőt! - Miért épp az ünnepek idején törnek elő a régi érzések és kapcsolati minták?

Miért épp az ünnepek idején törnek elő a régi érzések és kapcsolati minták?

Keresd a nőt!
Stylenews - 10 dolog, amit nem tudtál a Grincsről

10 dolog, amit nem tudtál a Grincsről

Stylenews
Stylenews - Új név, új hely, új célcsoport – PETHIK néven nyit új korszakot a fenntartható márka

Új név, új hely, új célcsoport – PETHIK néven nyit új korszakot a fenntartható márka

Stylenews
Divat & Stílus - Stílusiskola: outfit ötletek céges karácsonyi partykra

Stílusiskola: outfit ötletek céges karácsonyi partykra

Divat & Stílus
Stylenews - Hihetetlen gyűjtemény került elő Puskás Ferencről és az Aranycsapatról - a Virág Judit Galéria árverezi el a kollekciót

Hihetetlen gyűjtemény került elő Puskás Ferencről és az Aranycsapatról - a Virág Judit Galéria árverezi el a kollekciót

Stylenews
Mobility - Kedvenc receptem MEB platformra - Új Škoda Elroq 85 Teszt

Kedvenc receptem MEB platformra - Új Škoda Elroq 85 Teszt

Mobility
  1. STYLENEWS
  2. Aktuális
  3. A legnépszerűbb íz a csokifagyi!

A legnépszerűbb íz a csokifagyi!

  • 2017. július 21.
  • Komment

A kutatások szerint a legnépszerűbb fagyiíz a csokoládé, amelyből az egyik legizgalmasabb kínálat a Bonbonier új üzletében kóstolható. Ha pedig valakinek megtetszett ez az ízvilág, az el is készítheti a banános csokoládéfagylalt receptjét, amelyet Erdélyi Nóra chocolatier álmodott meg kifejezetten otthoni körülményekre.

  Megosztás Küldés

Továbbra is a csokis ízek a legkedveltebbek a fagylaltok közül – derült ki a Nemzetközi Tejtermék Szövetség legújabb felméréséből, amely elsősorban tengerentúli piacokat vizsgálta. A kutatás eredményei szerint a vaníliafagylalt számít az abszolút number one-nak, hiszen ezt nemcsak önmagáért szeretik az emberek, de jó alapot ad számtalan más desszerthez is. A második legkedveltebb íz a klasszikus csokoládé, de az első öt legnépszerűbb fagyi közé befért a mentás-csoki és két csokidarabos variáns is. „Nincs ez másként itthon sem – nyilatkozta Erdélyi Nóra, a Bonbonier manukfaktúra chocolatier szakembere. Újonnan nyílt Király utcai üzletünkben a legtöbben a különböző csokifagyikat keresik. Természetesen abszolút favoritnak számít a klasszikus csokoládé, de a magyarok is nyitottak a különböző ízesített csokoládé-kompozíciókra is, így például a maracujás-csokoládéra vagy a meggyes-étcsokira. Mivel a Bonbonier fő profilja a kézműves bonbon és csokoládé-készítés, így arra törekszünk, hogy a csokijaink sokfélesége visszaköszönjön a fagyikínálatban is.”

A legnépszerűbb íz a csokifagyi! - STYLENEWS - Aktuális - csokifagyi, gasztronómia, ízek, nyár, nyári ételek,

A Bonbonier mindig is bátran álmodta újra a csokoládék világát, nemcsak a beltartalommal és az ízvilággal foglalkoznak, de komoly figyelmet fordítanak a csokoládék/bonbonok külalakjára is. Így születtek meg például a rosé bonbonok, illetve a mókás arculatú csokinyalókák, de említhetjük a kuriózumnak számító, ehető bonbonos csokoládédobozokat is. A Bonbonier már a nemzetközi szakma figyelmét is felkeltette, a magyar kézműves bonbonok egyediségét és kiválóságát számos díjjal jutalmazták. Tavaly például a Mango Praliné nyert ezüstérmet az Inernational Chocolate Awardson, a Melange bonbon pedig a harmadik helyen végzett. Az alkoholos bonbonok közül a Great Taste Awardson egy csillaggal jutalmazták a Tokaji-Sabayon, a Barack pálinkás bonbonokat és a Chivas Trüffelt. Idén az Academny of Chocolate Awardson ezüstérmes lett az Írkávé bonbon, míg bronzérmet nyert a Rosé fröccs névre hallgató finomság. A díjnyertes bonbonok, a mókás designnal készült csokoládényalókák és a különböző fagylaltok egyaránt megkóstolhatóak és megvásárolhatóak az új Bonbonier üzletben, amely a Király utca 38 szám alatt várja a vendégeket. „Az üzlet nyitási akcióval kedveskedik a betérőknek, aki egy szelfit posztol a Bonbonier üzletből, és megjelöli a Facebook oldalunkat, az ingyen kap egy gombóc fagyit.” – tette hozzá Erdélyi Nóra.

Recept: Banános csoki fagyi (500 g)

  • 280 ml habtejszín (minél magasabb zsír százalékkal)
  • 3 db tojás sárgája (körülbelül 50 ml)
  • 45g kristálycukor
  • 3g pektin
  • 60g étcsokoládé (60-65%-os)
  • 40g pépesített banán
  • 25g 20%-os, cukrozatlan kakaópor

A habtejszínt kimérjük egy lábosba a tojás sárgájával együtt, ügyeljünk arra, hogy a tejszín és a sárgája teljesen elkeveredjen. A pektint és a kristálycukrot egy tálban összekeverjük. A tojásos tejszínt feltesszük melegíteni alacsony fokozaton. Amikor elérte a 35-40°C -ot, folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk lassan a pektines cukrot és 83°C-ig főzzük. Ügyeljünk arra, hogy ne melegítsük túl, mert a tojás sárgája kicsapódhat. Egy tálba kimérjük a banánt, a csokit és a kakaóport. Ráöntjük a felmelegített tojásos, cukros tejszínt és botmixerrel elegyítjük.

Laposabb tálba öntjük, megvárjuk míg picit kihűl, és betesszük a fagyasztóba. 20 percenként alaposan megkeverjük míg teljesen kifagy.

  • csokifagyi gasztronómia ízek nyár nyári ételek

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

  Megosztás Küldés

Szólj hozzá a cikkhez

Stylemagazin.hu

    Kapcsolódó cikkek
    10 különleges forró csoki - Stylelife, divat, életmód, stílus
    10 különleges forró csoki
    • Stylelife
    Paradicsomos galette - Stylelife, divat, életmód, stílus
    Paradicsomos galette
    • Stylelife
    Ha ősz, akkor csakis sütőtök
    Így készíts otthon pumpkin spice latte-t!
    Heti top 10A hét legjobb írásai
    Top100: kihagyhatatlan karácsonyi filmek decemberre - Stylenews, divat, életmód, stílus
    Top100: kihagyhatatlan karácsonyi filmek decemberre
    • Stylenews
    Egy érzelmileg elérhetetlen férfival kár terveket szövögetni - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
    Egy érzelmileg elérhetetlen férfival kár terveket szövögetni
    • Keresd a nőt!
    Vajon visszafutsz-e még - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
    Vajon visszafutsz-e még
    • Keresd a nőt!
    5 kapcsolati játszma, amelyek a nárcisztikus emberek kedvencei
    Nem jó egyedül
    Stílusiskola: outfit ötletek céges karácsonyi partykra
    Fűszeres italok karácsonyra házilag
    Hogyan nyűgözhetsz le egy nőt
    Egyedül is végig tudod táncolni
    Mit tesz az az ember, aki nem akar újra sérülni lelkileg?

    Kapcsolódó cikkek

    10 különleges forró csoki

    10 különleges forró csoki

    Paradicsomos galette

    Paradicsomos galette

    Ha ősz, akkor csakis sütőtök

    Ha ősz, akkor csakis sütőtök

    Így készíts otthon pumpkin spice latte-t!

    Így készíts otthon pumpkin spice latte-t!

    Színes őszi saláta, serpenyős vajhallal és vajmártással

    Színes őszi saláta, serpenyős vajhallal és vajmártással

    Stílusiskola: 10 csodás nyári szett a szezon végére

    Stílusiskola: 10 csodás nyári szett a szezon végére


    @StyleHu követése

    Kövess minket Instagramon

    RSS csatornáink
    Legfrissebb cikkek
    Divat & Stílus
    Szépség
    Életmód
    Otthon & Design
    Stylelife

    DIVAT&STÍLUS

    • Hírek
    • Stílusiskola
    • Celebrity

    SZÉPSÉG

    • Smink
    • Bőrápolás
    • Hajápolás
    • Illatok

    KERESD A NŐT

    • Fesztelen mindennapok
    • Lélekhangok
    • Férfi szemmel
    • Szívvonal
    • Férfiszempont

    STYLELIFE

    • Gasztronómia
    • Otthon & Design
    • Egészség
    • Fitness
    • Stylebusiness
    • Utazás
    • Esküvő
    • Stylekids
    • Style family

    STYLE LOUNGE

    STYLENEWS

    • Aktuális
    • Interjúk
    • Mobility
    • Style ART
    • Kultúr-kitérő
    • Rendezvények

    STYLEHOME

    • kapcsolat
    • jogi nyilatkozat
    • impresszum
    • adatvedelem
    • rss
    © Stylemagazin.hu Copyright 2007-2025 | WebSite NetSolution Media Zrt.
    • STYLE.HU

      Élni tudni kell

    • DIVAT&STÍLUS
      • Hírek
      • Stílusiskola
      • Celebrity
    • SZÉPSÉG
      • Smink
      • Bőrápolás
      • Hajápolás
      • Illatok
    • KERESD A NŐT
      • Fesztelen mindennapok
      • Lélekhangok
      • Férfi szemmel
      • Szívvonal
      • Férfiszempont
    • STYLELIFE
      • Gasztronómia
      • Otthon & Design
      • Egészség
      • Fitness
      • Stylebusiness
      • Utazás
      • Esküvő
      • Stylekids
      • Style family
    • STYLE LOUNGE
    • STYLENEWS
      • Aktuális
      • Interjúk
      • Mobility
      • Style ART
      • Kultúr-kitérő
      • Rendezvények
    • STYLEHOME
    • MENSTYLE.HU