Mi a különbség egy időpont alapú és egy időpont nélküli születési képlet elemzése közt?

Első körben nézzük meg nagyvonalakban, miből is áll maga a képlet. A bolygók elhelyezkedése a kiindulópont, ezek viszont nem mozdulnak el számottevően egy napon belül. Nézzük ezt úgy, mintha a csillagjegyek és a bolygók adnák egy újonnan épülő ház alapjait, a vázat. Szóval tudjuk, hogy milyen tájolású és mekkora az ingatlan, hány szobája van, hol vannak a nyílászárók, milyen anyagból épültek a falak. Tudjuk, mivel számolhatunk a házzal kapcsolatban, mert ismerjük az alapot. Ugyanezt adja egy időpont nélküli elemzés: rálátunk személyiségünk alapjaira, főbb tulajdonságaira. Már ebben az elemzési formában is sok 'miért?' tud a helyére billenni.

olvass tovább

A mai nap során is beaktiválódik egy derékszögű háromszög az égbolton, így érdemes figyelnünk magunkat

Ahogyan azt már sokan tudjátok, a derékszögű háromszöget karmikus fényszögek alkotják, így az esetek többségében feszült hangulatot, helyzeteket generálhat. A jelenlegi felállásban a Szűz és a Mérleg jegyek határán haladó Hold, vele szemben a Halakban hátráló Jupiter (és Neptunusz), a derékszögön pedig az Ikrekben hátráló Mars vannak. Nézzük meg, ez milyen témákban piszkálhatja meg a kedélyeket.

olvass tovább

A terápiás módszerekről – nagy vonalakban

Aki már járt nálam elemzésen tudja, hogy minden teljes születési képlet elemzése után ajándékba adok egy terápiás útmutatót, ami arra hivatott, hogy az elemzett célirányosabban, az adott elakadáshoz szükséges technika segítségével tudjon tovább haladni az önismeret és tisztulás útján. Azt tapasztalom, hogy sokszor keverjük a szezont a fazonnal a különféle technikák alkalmazása során, így szeretnék ebben egy kis segítséget nyújtani azáltal, hogy letisztázzuk mi, mire alkalmas igazán.

olvass tovább

Az érzelmeinkért és az otthon témáiért felelős Hold épp töltekezik

Az érzelmeinkért és az otthon témáiért felelős Hold épp töltekezik, miközben Telihold és teljes holdfogyatkozás van. A teljes holdfogyatkozás a világ más pontjain (pl. USA) úgynevezett „vérhold"-ként jelenik meg. Ilyenkor a Föld bekerül a Nap és a Hold közé, így vetve árnyékot a Holdra. Mivel teljesen soha nem tud „elsötétülni" az éjszakai égbolton, így ez a baljósan hangzó vérhold elnevezés ragadt rá, ugyanis nagyon sejtelmes vöröses színben ragyog ilyenkor az égitest.

olvass tovább