Komolyan gondolja a férfi a kapcsolatot, vagy csak játszik velem?

Egy párkapcsolat elején ismerkedünk, próbáljuk megfejteni a másik titkait, majd ahogy telik az idő, felmerülhet az igény, hogy összekössük az életünket, összeköltözzünk, vagy valamilyen formában elmélyítsük a kapcsolatot. Ha már hosszabb ideje vagyunk együtt, és azt vesszük észre, hogy a megszokott rutinon túl a párunk nem von be minket eléggé az életébe, akkor felmerülhet bennünk a kérdés:

olvass tovább

3 kemény igazság a szerelemről

Előfordulhat, hogy túl idealizáljuk a szerelmet? Néha úgy tűnik, igen. A filmekben, a történelemben úgy ünnepeljük, mint az élet végső célját, mint minden fájdalmunk, küzdelmünk egyetlen megoldását. Amikor úgy gondoljuk, hogy a szerelem elég egy kapcsolathoz, akkor nagy valószínűséggel figyelmen kívül hagyjuk azokat az alapvető értékeket, mint a tisztelet, az alázat, a megbecsülés, vagy az emberek iránti elkötelezettség.

olvass tovább

Mitől volt sikeres a női karakter a Szürke ötven árnyalatában?

Talán a nők nagy százaléka már olvasta vagy látta a “Szürke ötven árnyalata” című trilógiát, ami Ana és Christian különös szerelméről szól. Lehet, hogy először felháborodtunk, és talán nehéz is volt feldolgozni a BDSM megalázó és alávetett borzalmait, de miután túljutottunk rajta, szembetűnhetett, hogy az egész történetben végül is van valami izgalmas, szívhez szóló és jó.

olvass tovább

Párválasztás tudatosan

Tudod, hogy mire vágysz egy párkapcsolatban? Egyszerűnek tűnhet a kérdés, de valójában elgondolkodtató. Talán már mindenkivel előfordult, hogy volt egy sikertelen párkapcsolata, ami után eltöprengett, hogy az vajon miért nem működött. Esetleg felmerült az a kérdés is, hogy:

olvass tovább