Gyura Barbara

Barbara, a világhírű, amerikai Gondolkodj Eredményesen Program első magyarországi facilitátora, - A Titok című film főszereplőjének, Bob Proctornak a hazai konzultánsa,- aki abban nyújt segítséget az embereknek, hogy megteremthessék maguknak azt az életet, amit élni szeretnének és beteljesítsék a legtitkosabb álmaikat. Barbara nagy lelkesedéssel dolgozik mind magánszemélyekkel, mind csoportokkal, mind cégekkel, vállalkozásokkal, végigkíséri az ügyfeleit azon az úton, ahol felfedezhetik a magukban rejlő legmélyebb vágyaikat és céljaikat, a rejtett potenciálokat, és elérhetik a személyes és üzleti célkitűzéseiket. Barbara fejlődés- és célorientált szakember, akinek szenvedélye mások támogatása az álmaik elérése felé vezető úton. Szigorú és következetes coach, aki nem ismeri a lehetetlent. Barbara lifecoachként a nárcisztikus személyiségzavarra specializálódott és annak határterületeire, így a borderline személyiségzavarra, a disszociatív személyiségzavarra (többszörös személyiség) és a kodependenciára. Youtube csatornáján, a Nárcisz Coach-on, több száz ingyenes videó is elérhető e témában. A személyiségzavarokhoz kapcsolódó munkája során Barbara sokat tanult a szexuális fétisekről és annak pszichológiájáról, így több mint öt éve kinky coachként, BDSM tanácsadóként is segít az embereknek a vágy világukat egészséges formában megélni, az intimitásban jelentkező félelmeiket, gátlásaikat leküzdeni. Elérhetősége: iroda.lifechanger@gmail.com

A rejtett nárcisztikus titkos szexuális fantáziája

A nárcisztikusok egyik csoportja nyílt nárcisztikus, akin könnyedén észrevehetjük a nárcisztikus jegyeket és vonásokat, hiszen messziről lerí a dölyfössége, arroganciája, kivagyisága illetve magabiztosnak, meggyőzőnek tűnik. Ha vele kerülünk romantikus kapcsolatba, akkor a kezdeti, idealizált fázist követően, viszonylag hamar megtapasztaljuk a leértékelést és az eldobást vagy lecserélést, és/vagy a harmadik szereplő felbukkanását is mellettünk. Persze minden eset más és más, de általában 2-3 év leforgása alatt megélünk pár szakítást, kibékülést és megismerjük a se veled, se nélküled állapotokat is, ami mind előfordulhat fizikai vagy lelki értelemben is. Sokan társas magányként értelmezik ezt az állapotot.

olvass tovább

Visszatérünk, azaz hoovering egy nárcisztikus fejével

Visszaporszívózás. Hoovering. Ez egy jól bevált és megbízható módszer a forrásunk visszaszerzésére és az áldozatok ellenőrzésére. Lehet jó és rosszindulatú is a hoover, de mindenképp a repertoárunk részét képezi. Gyakran annak az összehangolt cselekvési láncnak egy eleme, amelynek az a célja, hogy megtörjük az áldozat védekezését, majd visszahúzzuk őt, hogy újra kontrollálni tudjuk.

olvass tovább

A rejtett nárcisztikus átalakulása pszichopata őrültté

A rejtett nárcisztikus ismérve, hogy belül bizonytalanabb, szégyenlősebb, félénkebb, így a külvilág nem is feltételezi róluk azt, hogy nárcisztikus vonásaik lennének vagy esetleg személyiségzavaruk van. Pedig belül nagyon is grandiózusnak és különlegesnek érzik magukat, de a külvilág ebből mit sem sejt. Az ő nárcizmusuk rejtve marad, valahol a bőrük alatt, és egy fajta álszerénységgel, hamis udvariassággal, mesterséges visszafogottsággal a jóság látszatát keltik az emberekben.

olvass tovább

Szexuális vágytalanság: Segítség! Nem kíván(om) a párom!

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok - köztük fiatal, 20-as, 30-as, 40-es éveiben  járó - embernek jelent problémát, hogy nem működik a libidója, nem kívánja élete párját vagy ha mégis, akkor szexuális problémákkal, így merevedési zavarokkal, korai vagy késői magömléssel, nőként esetleg vaginizmussal (hüvelygörcs, fájdalmas szex) küzd. 

olvass tovább