Tóth Gabriella

Tóth Gabriella asztrozófus vagyok a Csillagtenger oldalról. Mivel foglalkozom? Utat mutatok azoknak, akik tudatosan, saját isteni tervüket járva szeretnék élni életüket, mert aki ismeri ezt az isteni tervet, könnyebben boldogul. Az asztrozófus a csillagokból olvas, az abban rejlő üzeneteket fedi fel, ami átsegít a hétköznapi élet útvesztőin. A csillagok útja más nézőpontot ad, kiemel. Ha csak fel akarok nézni az égre, már máshova szegezem a tekintetem. Így kell ezt érteni, valóban egy olyan tudás, nézőpont van a csillagok fényerejében, ami által máshogy értelmezzük a minket körbevevő látható világot, megértjük, hogy valóban minden csak egy tapasztalás, tanítás, minden értünk van. Az asztrozófus ezt hozza le, adja át. Vannak csoportjaim, ahol tanítom az asztrozófiát, tartok előadásokat fontosabb aktuális helyzetekről, ami során segítséget is nyújtok, hogy hogyan lehet ezeket az energiákat magasan megélni. Facebook-on és blog oldalamon megjelenő írásaimban is az előttünk álló égi helyzet lehetőségeit tárom fel a bolygók mozgása és egymással való kapcsolódása által a csillagok fényében, és adok tanácsot, hogy mire érdemes fókuszálni, hogy a legjobban tudjuk ezen energiákat magunk életére alkalmazni.

Mars-Szaturnusz kvadrát – 2020. augusztus 24.

A mai nap energiájában benne van egy új kezdet, nemcsak a benne rejlő égi helyzet által, hanem mert a Mars az egyik főszereplője, ráadásul ez egy kos Mars. A Marsban eleve ott az erő, nem hiába hívjuk őt az erőbolygónak, és mivel most hazai környezetben, a kos jelében jár, még inkább ereje teljében van.

olvass tovább

Mi is az igazi irányelv?

Az előttünk álló hétvége egy kicsit visszavisz az időben, pontosabban a Pünkösdi hétvégéhez, a május 28-31-i időszakra. Akkor ott olyan állások voltak, amik az előttünk álló néhány napban megismétlődnek, bár kicsit más szereplőkkel. Azon a hétvégén tetőzött Merkúr, mert akkor járt a napfordulati ponton, és lépett be az Ikrek csillagaiba, ahová most hétvégén, vasárnap tér vissza a Siriustól megfordulva.

olvass tovább

Lelked dalának Teliholdja

Egy csodálatos Telihold kerekedik ki vasárnap hajnalra, 6:44-re lesz teljességében. A Nap az Ikrek csillagképéből ragyog a Nyilas csillagaiban járó Holdra, ismét a két magyarság csillagkép aktiválódik, újabb lehetőséget adva a benned élő mag felismerésére.

olvass tovább

Nyári napforduló és Újhold

És elérkeztünk ehhez a csodálatos, kivételes energiájú nyári napfordulóhoz. A Nap június 20-án 23:43 perckor éri el éves pályája csúcsát, ami idén igazán kivételes és megismételhetetlen energiával köszönt ránk.

olvass tovább

Nimród koronája

Nagyon erős lesz ez a három nap, érdemes rá odafigyelni. Ha sikerül ráérezni, megértheted, hogy az a valóságos, amiről eddig csak sejtetted, hogy az. Megszülethet most benned erre a bizonyosság.” – ezzel a mondattal zártam le előző írásom. Mintha tudtam volna. Mert ez az elmúlt hétvége valóban meghozta a csodát.

olvass tovább

Újhold felé

Nagyon fontos időszakban vagyunk, mióta a Nap átlépte a tavaszi napéjegyenlőség pontját, egyik csoda a másik után történik velünk, és ez a folyamat fog hamarosan, a nyári napfordulat napjával tetőzni. (Ha most az jutott rögtön elsőre az eszedbe, hogy mi van, hiszen pont nem ezt mutatja a külvilág, akkor van még dolgod. Az igazi csoda ugyanis abban van, ha észreveszed ebben a kialakult helyzetben azokat a lehetőségeket, a változást, amit ez a folyamat hoz neked.)

olvass tovább

A megérkezés Teliholdja

Az elmúlt két hétben, az Újholdtól mostanáig eltelt időszakban a lélekben növekedés volt a hangsúlyos, hiszen a Hold dagadóban volt. Június 5-én kerekedett ki teljesen, vagyis érett meg bennünk ezen időben magunkért megtett munkánk. Ez a Telihold most igen kivételes időben és kivételes energiákkal villant fel.

olvass tovább