Pilát Gábor

Néha jó lenne, ha az élet olyan volna mint egy festő vagy egy író munkája, aki az aznap rosszul sikerült alkotását még este törölhetné, hogy hajnalban újra megteremtse. De az élet nem ilyen. Inkább olyan, mint egy színész esti fellépése a színházban. Ronthat, de nem törölhet. Pilát Gábor Ha lájkolod az oldalt, több tartalmat láthatsz, ha megosztod a posztot, megköszönöm! #tabuknelkul #pilatgabor #pilátgábor #pilatgaborwikipedia

Férfiszempont: A lélek nem sminkelhető

Nem az a baj, hogy egyre nagyobb a világ elvárása az egyén felé, hanem az, hogy az egyén “jó” diákként, de rossz tanulóként igyekszik megfelelni ezeknek. Ezért a ma emberének elsődleges drogja a szorongás lett. Az összes többi csak ennek az enyhítésére szolgál.

olvass tovább

Férfiszempont: Találkozások

Minden találkozás megváltoztatja az életedet. Vegyünk egy egyszerű példát. Kisgyerek vagy, és egy barátod elhív suli után focizni, és te elmész. Ez egy nagyon aprónak tűnő dolog, ami befolyásolta a sorsod alakulását. De befolyásolta. A későbbi életed szempontjából talán már jelentéktelen ez a találkozás, mert a fiú nemsokára elköltözik a városból, és ti soha többé nem beszéltek.

olvass tovább

Férfiszempont: Mindig van választásod

Bizalmat adsz, vagy csak követelsz? Élsz-e a bizalommal, vagy visszaélsz vele? Letagadod a jelen pillanatot, elhazudod, narkotizálod, menekülsz előle a jövőbe, múltba, vagy elfogadod olyannak, mint amilyen, tudva azt, hogy az elfogadás nem jelent beletörődést? Értékeled magad, vagy leértékeled? Tisztelsz másokat, vagy csupán elvárod, hogy tiszteljenek?

olvass tovább

Férfiszempont: Egy őszinte ember

Milyen egyszerű vágyni és hirdetni az őszinteséget, e szerint élni azonban annál nehezebb. Az első nehézséget nem is az jelenti, hogy másoknak ne hazudjunk, sokkal inkább, hogy magunknak ne tegyük. Bár gyerekként mindig azt mondták nekünk, legyünk őszinték, de amikor azok voltunk, megbüntettek.

olvass tovább