Horváth Andrea

Az írás és kommunikáció, a zene és a sport gyerekkoromtól kezdve fontos része személyes fejlődésemnek. Szeretem a lélek hangján keresztül megszólaltatni a témáimat és megosztani történeteimet az emberekkel remélve, hogy eljut a mondanivalóm a szív szintjére. Ez az érzés szinte mindennél többet ér számomra. Fontosnak tartom az emberi kapcsolatokban a határok egészséges meghúzását, az ahhoz tartozó érzelmek pontos megnevezését, azoknak pontos leírását és mindezek következményeinek közérthető körülírását. A szavaknak ereje van, így az írás számomra felelősség. Mindezeken túl érdekel az emberi test és a lélek kapcsolata, mert véleményem szerint nem lehet elválasztani az egyiket a másiktól. Ebben a témában is szeretek elmélyedni. Bővebben rólam és a munkásságomról itt tudtok olvasni: eptestlelek.com

Hogyan lehet a mérgező embereket távol tartani?

Hogyan lehet a mérgező embereket távol tartani? Ez sokunk fejében megfordul és a válasz az minden esetben a határaink meghúzásával lesz. Valószínüleg nem leszünk sok emberrel körülvéve ezek után, maximum kevés, de igaz emberrel, viszont lesz egy pajzsunk önmagunk előtt a mérgező emberek fullánkjaival szemben.

olvass tovább

A sikeres mindset lépései

A sikeres gondolkodásmód (mindset) kialakítása kulcsfontosságú a személyes és szakmai fejlődés szempontjából. Az alapvető lépéseket követve nem csak célokat tűzhetsz ki, hanem hatékonyan kezelheted az kihívásokat és építheted a pozitív attitűdöt az életedben.

olvass tovább

Egészségtudatos életmód az pontosan mit jelent és hogyan csináljam?

Érezted valaha, hogy ha most nem változtatsz, akkor soha? Van egy jó hírem, ha változást szeretnél, légy te magad a változás! Ennek határideje kötetlen. Mindaddig amíg az elhatározás meg nem születik benned. Bármikor elkezdheted, nem feltétlenül, de sok esetben eseményhez kötve könnyebb ennek rajtja. Az újévi fogadalmakat abszolút lehetséges és érdemes is pozitív irányból megközelíteni, amolyan lelki mentőövként bevetni és rövid távú célkitűzéseid között szerepeltetni.

olvass tovább

Amikor mindenki jobban tudja nálad, hogy neked mi a jó

Egy olyan században élünk, ahol mindenki jobban tudja, mint te hogy neked mi a jó. Ahol a kényszeres véleménynyilvánítás fenyegető „jó tanácsként” van eladva, és ahol ha boldog vagy a társadalmi normákat magad mögött hagyva is, rögvest lesz olyan, aki majd ellát kéretlen „jó tanáccsal”, hogy ezt nem így kellene csinálnod. Ez neked így nem lesz jó!

olvass tovább

Tükörlélek vagy árnyas tükröződés, azaz Twin Flames kapcsolódásban vagy nárcisztikus függésben vagy?

Képzeld el, hogy megtalálod a spirituális értelemben vett egyetlen tükörlelked egy másik emberben. Akivel az örök szerelem igéretével kapcsolódtok az idők végezetéig, mint az ikerlángok. Ebben a kapcsolódásban minden tökéletes és szinte az összes kapcsolati munka mellőzésével egyből működik minden. Hiszen egy előző életetekben ti már egy lélek voltatok, ezen spirituális utazásra való káprázat eredményeképp hirtelen egy teljes érzelmi elköteleződés közepén találod magad.

olvass tovább

Mi lett volna, ha...

Mi lett volna, ha ... máshova születek, ha igent mondok, vagy ha nemet. Mi lett volna ha, nem hal meg és még élne, vagy ha léptem volna? Mi lett volna, ha másképp döntök, ha hagyom elmenni, vagy ha nem, s mi lett volna, ha hagynak dönteni vagy ha helyettem döntenek? Mi lett volna, ha egyetemre járok, vagy ha külföldön élek?

olvass tovább

Hogyan tudnék újra bízni?

Vannak kapcsolatok, amelyek tanító szándékkal érkeznek az életünkbe és melyek által egy időre összetörhetünk. Majd idővel, ahogy szedjük össze egyesével személyiségünk darabkáit a sok ezer darabból a földről, felmerül a kérdés hogyan bízzam újra az emberekben?

olvass tovább

Szeretem azt az embert, akivé melletted válok

Nem győzöm elégszer elmondani, hogy mekkora ajándék vagy a számomra, mert szeretem azt az embert akivé melletted válok. Egy sokkal jobb emberré napról napra, de ezt te is így érzed, hisz látom rajtad az életed is rám bíznád. Napról napra egyre jobban erősödik bennem ez az érzés, és minden reggel amikor felkelek hálát adok az égnek, hogy te vagy nekem!

olvass tovább