STYLENEWS


Az EFOTT Fesztivál közzétette fő fellépőlistáját

  • 2021. május 27.

A legfrissebb rendelet szerint 2021 nyarán újra megrendezhetik a nagyobb fesztiválokat is. Az EFOTT szervezői ma reggelre közkinccsé is tették a Velencei-tó partján augusztus 11-15. között tartott esemény szinte teljes nagyszínpados programját, és ígéret szerint a többi helyszín zenekari felhozatalát is hamarosan bejelentik.

olvass tovább

Jóbarátok visszatérés - A legszórakoztatóbb kedvenc jeleneteink

A mai napon visszatér a Jóbarátok! Bár ez nem egy a korábbiakhoz hasonló epizód lesz, sokkal inkább egy nagy reunion és közös nosztalgiázás a színészekkel, mégis a rajongók, tehát gyakorlatilag a világ fele örömmámorban tört ki, amikor felröppent minderről a hír. Nos, elérkezett a nagy nap, mi pedig ebből az alkalomból a kedvenc jeleneteinket gyűjtöttük össze, amiket szerencsére egy-egy gif segítségével is könnyedén be lehet mutatni!

olvass tovább

Kontrasztok - Hyundai i20 Comfort 1.2MPI

A kisautók világa mostanában nem egyszerű. Sok oka van ennek, hiszen manapság nem ez a legdivatosabb szegmens, elképesztő sok a konkurens és nem utolsó sorban viszonylag kevés többlet kiadással ott van a kompakt autók világa, amely méretével, univerzálisabb használhatóságával lényegesen több embert meggyőz. 2020-ban a Hyundai mégis megjelent a harmadik generációs i20-szal, hogy vevőkörét megtartsa és új vásárlókat csábítson.

olvass tovább

Tűz, jöjj velem! – Cupra Formentor

Eljött a pillanat! Sokan vártunk rá és biztosan még többen vannak, akik nem tudják, hogy mi miatt örvendezek. Ha megmutatom a márkalogót, akkor valószínűleg az emberek jelentős többségének fogalma sincsen, hogy mi ez a szimbólum. De Mi, akik ismerjük, jól tudjuk, hogy Ők is tudni fogják, Ők is vágyni fogják, Ők is sóvárogni fognak utána!

olvass tovább

Nem az érzelmeket kavarja fel – Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG 4 Motion Elegance

2020 végére elérkezett az idő, hogy a VW leporolja a vékony port a legnépszerűbb SUV-járól. A modellkínálat középső-felső szegmensében elhelyezkedő modellen elvégezték a kötelező gyakorlatokat, hogy frissen, üdén vágjon bele a digitalizáció korába. A dízelmotoros változatot teszteltük, amely utolsó mohikánként állja a sarat az alternatív hajtású modellekkel szemben.

olvass tovább