Kulcsszó keresés /


Amikor megtalálod a társad

Vajon tényleg létezik az igazi társ? Csak egyetlen igazi társ létezik? Egyszer majd eljön fehér lovon vágtatva és bekopog? Vagy egyszer csak ott áll előttünk és az a cipellő, csakis rá fog illeni? Szüksége van a segítségünkre, hogy megtaláljon vagy ez elrendeltetett? És mennyire igaz az az elmélet, hogy manapság félünk az intimitástól?

olvass tovább

Az elmulasztott lehetőségek utcája

Az elmulasztott lehetőségek utcájában bolyonganak céltalanul ők, akik nem tudják elsiratni az utat, amire végül nem léptek rá. Nem léptek rá, mert túl büszkék, és túl gyávák voltak, nem volt bennük elég spiritusz, és szerintük rosszkor voltak rossz helyen. Már nincs erőm, nincs motivációm, mondták, túl sokat csalódtam, és estem pofára, testemen és szívemen hegek sorozata, még egy csalódást nem viselek el, abba már belehalok.

olvass tovább

A Lush megint fontos ügy mellett kampányol: a digitális jogok támogatása mellé állt.

  • 2016. november 29.

A kormányok világszerte próbálják ellenőrzésük alatt tartani az állampolgárokat, ilyenkor a tiltakozási hullámok, választások, sőt még az iskolai vizsgák idején is gyakran arra utasítják az internetszolgáltatókat, hogy korlátozzák az internetelérést, főleg a közösségi médiához való hozzáférést. Ezzel a kihagyással sérültek az emberi jogok. Az Access Now nevű, a digitális jogokért küzdő szervezet csak 2016-ban több mint 50 internet-lekapcsolást dokumentált.

olvass tovább

A boldogságot választom

  • 2016. július 14.

Mintásat vagy egyszínűt. Tengerpartra nézőt vagy inkább belvárosit. Cukorral vagy anélkül. A döntések sorozata már hozzánk tartozik és tulajdonképpen nem kelt különösebb feltűnést a napi rutint tekintve. Bizonyos választások viszont annál inkább. Például az, hogy mától csak és kizárólag boldog leszek.

olvass tovább

A hét oximoronja: Klassz ruhák a VMA gáláról

  • 2015. szeptember 02.

A múlt szombati MTV Video Music Awards-on volt ribancozás és ribanckodás, kivillanó mellek, pucsító fenekek, na meg Kanye West bejelentette, hogy indul a 2020-as elnökválasztásokon. A sok szörnyűséges esti belépő között talán egyedül csak a szupermodellek népes csoportja tudott említésre méltó módon felöltözni, de mi azért a többieket is megmutatjuk elrettentő példaként. Jöjjenek a VMA ruhái hét csoportra lebontva: Miley Cyrus, Disney lányok, énekesnők, rapperek, szupermodellek, fiúk és azok, akik semmit sem csinálnak mégis jól élnek...

olvass tovább

Miss USA: új idők

  • 2010. május 17.

A világon sok helyre, de az USA-ra kifejezetten igaz, hogy a szépségkirálynő választások végeredménye legalább annyira tükrözi a gondolkodást, vagy annak változását mint a tévénézési szokások. Így történhetett meg, hogy nem egy egyenszőke - egyenarc lett az Egyesült Államok szépe. Új nyitás közeleg?

olvass tovább

Oscar 2010 - legjobb film

  • 2010. március 01.

Túlzás nélkül állítható, hogy a 2010-es Oscar átadó a nyurga kék emberkékről és (kisebb meglepetésre) amerikai tűzszerészekről fog szólni. Előbbi természetesen az Avatar, utóbbi A bombák földjén. Mondhatnánk, hogy olyan unalmas és kiszámítható lesz a díjátadó mint a magyar választások, de a képlet ennyire azért nem egyszerű.

olvass tovább