Kulcsszó keresés /


4 természetes testradír

  • 2016. július 19.

Időnként nem csak arcunknak, hanem az egész testünknek jót tesz egy alapos bőrradírozás. Eltávolítjuk vele az elhalt hámsejteket, ezáltal könnyebben bejut a hidratálókrém, így sokkal élénkebb és ragyogóbb bőrt kapunk. Ráadásul ha napozás előtt végezzük el, tovább megtarthatjuk színünket. Ismerj meg négy otthon is elkészíthető, bőrtápláló keveréket!

olvass tovább

Mesterfogások a kezeinken

  • 2015. szeptember 19.

Még jobban kiemeli a női kéz kecses, formás ujjait az egészséges, ápolt köröm. Formáját, színét házi manikűrrel tökéletesítheted. A manikűr legfontosabb eszközei a körömvágó olló, körömcsipesz, bőrcsipesz, reszelők és körömkefe. Vásároljunk jó minőségű terméket, ezekkel sokkal könnyebb dolgozni.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 13.

  • 2014. szeptember 13.

A mai napon lassítsd le az elméd, tudatosan lélegezz, friss tudatosság vár rád, ha így teszel. Ma wellness, pihenés, testápolás, masszázs. Napi megerősítés: figyelek testem üzeneteire, és kényeztetem, ápolom.

olvass tovább

Komplett testápolás

  • 2014. augusztus 02.

A Braun világpremiert mutat be: a leghatékonyabb Wet & Dry epilátor most innovatív bőrradírozó kefével kombinálva. 2 szépségkezelés egy termékben – az érezhetően simább és láthatóan sugárzóbb bőrért.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 23.

  • 2014. június 23.

A mai napon hagyd el az aggodalmaskodást, maradj távol minden betegségtudattól. Ma végezz bőrkezeléseket, testápolást, wellness. Napi megerősítés: erős vagyok és egészséges testben élek, szeretem az életet.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 17.

  • 2014. március 17.

A mai napon a családod pénzügyi helyzetét helyezd előtérbe, tervezd és oldd meg. Ma a testápolásé, rendrakásé, tanulásé a főszerep. Napi megerősítés: folyamatosan váratlan pénzek áramlanak hozzám, pénzügyi bőségem biztonságos számomra.

olvass tovább

Napi üzenet - 2014. március 4.

  • 2014. március 04.

A mai napon fejezz be az elkezdett, be nem fejezett dolgaid, teret adsz az újnak. Ma testápolás, konyhai tennivalók, várárlás napja van. Napi megerősítés: nyitott és befogadó vagyok egy örömteli, tartalmas életre.

olvass tovább

5 különleges testápoló, 5 különböző nőnek

  • 2014. február 27.

A drogériák terjedelmes polcai előtt ácsorogva sokszor nehéz eldönteni, melyik flakont vegyük le a polcról. Nyilván sokat nyom a döntés meghozatalában a reklámok hatása, ám mi most úgy segítünk dönteni, hogy ki is próbáljuk a termékeket, hétről - hétre. Testápoló-ajánlónk következik, minden bőrtípusra.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 30.

  • 2012. október 30.

Bármi kezdődik is ma mindenképpen örömteli lesz. A mai nap a testápolás, wellness napja, kényeztesd magad. Napi megerősítés: Ma elkezdem élni Csodás, Új Életem.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 12.

  • 2012. október 12.

Ma lehet, hogy használnod kell az igazságérzetedet, és kiállsz magadért, másokért. A mai nap testápolás, wellness ideje, pihenj, kapcsolódj ki, töltődj. Napi megerősítés: képességeimet bölcsen használom, mindenki legteljesebb javára.

olvass tovább