Kulcsszó keresés /


Diótörő: téli álomvilágból szőtt gyermek szerelem

December 20-a volt és már kérlelhetetlenül közeledett a Karácsony. Az emberek rohamtempóban futkároztak a bevásárló központokban- mint pókok a falon. Leértékelések, őrjítően villogó reklám táblák, felhúzhatós, hahotázós télapók csábították a kiéhezett vásárlókat a boltokba. Az ünnepi forgatagban- vagy nevezzem inkább hajszának?- egy kislány megelégelte a nagy futkorászást. Apró lábait csak úgy kapkodta egymás után. A földig érő, mikulásos tüllszoknyája és csúszkálós lakkcipője sem könnyített a helyzeten.

olvass tovább

Mini Outfit - Afrika ballerinája

  • 2014. május 17.

A trópusi szavannákról még csak álmodozunk, a szett címét a pólón megjelenő oroszlán ihlette a fekete alapdarab színkombinációjával. Mostanra bátran elővehetjük a cicagatyákat, de azért érdemes még egyéb kiegészítőket is magunkon hordani, így esett a választásunk a tüllszoknyára. Kényelmes kora nyári viselet, azonban megállja a helyét egy kisebb gyerekzsúrban, vagy egy tóparti sétához is akár. A tüllszoknya mellé valamilyen virágos kiegészítő kötelező!

olvass tovább

Mini outfit: Tüllszoknya és konty

  • 2014. május 02.

Nem csak ballerináknak! A tánc világnapja alkalmából (mely április 29-én van) egy tüll szoknyás szettet hoztunk nektek. Ez az a ruhadarab , amelyet szerintünk egytől-egyig minden kislány szeret. És nem csak azért, mert szépen lehet benne forogni, pörögni, táncolni. Mi balerina helyett, egyre jobban szeretjük színes sportcipővel, vagy bakanccsal hordani. Reméljük ez a szezon utolsó kabátos outfitje, de mit tehetnénk, az ország egyik felében esik, és hűvös van, a másikban hétágra süt a nap.

olvass tovább