Kulcsszó keresés /


Interjú Bánkuti Gabriellával

  • 2020. november 11.

Bánkuti Gabriella Profi naturál fitness világbajnok, Többszörös amatőr világbajnok, Mesteredző, személyi edző, Életmódszakértő terapeuta, Természetgyógyász, MOB által kitüntetett erőnléti edző, Spartan edzésmódszerek tulajdonosa, két sikerlistás könyv írója /Átváltozom, megcsinálom (2016) és az Alapok az egészségedért (2017)/. Ezen kívül számos díjjal és kitüntetéssel büszkélkedhet.

olvass tovább

'Az edzőnek társnak kell lenni a célok eléréséig vezető úton' - Interjú Zavesicki Richárd személyi edzővel

  • 2020. február 12.

Zavesicki Richárd személyi edző a Life1 fitness hálózatában, emellett erőemelő versenyző az IPF-International Powerlifting Federation alatt, a Magyar Erőemelő Szövetség kötelékében. Az erőemelést nagyjából három éve kezdte el, azóta többszörös erőemelő magyar bajnoknak nevezheti magát és sok szép érmet gyűjtött össze. Országos csúcsok közelébe került, melyeket a jövőben szeretne megdönteni. Tervei között szerepel Európa és Világbajnokságra is kijutni, hogy nemzetéért küzdhessen és tovább nőjön az erőemelés hírneve kis hazánkban.

olvass tovább

Serlegeső a Slovakiaringen!

  • 2018. augusztus 31.

Az Ausztriában rendezett második bajnoki hétvége után ahol a lezúduló eső tette nehézzé a körülményeket, most az elmúlt hétvégén a Slovakiaringen az extrém hőség nehezítette meg a Gender Racing versenyzőinek a dolgát. A kánikulai hőség alaposan próbára tette a versenyzőket és a technikát is. Ezért a csapat versenyzői külön edzésekkel is készültek a hőségre, valamint a Fit4Race egyik személyi edzője a helyszínen is felügyelte, hogy a bemelegítés mellett a kellő folyadékpótlásra is maximálisan odafigyeljenek.

olvass tovább

„Kevesen tudják, hogy a jó minőségű táplálék-kiegészítők modern és rohanó világunk legfontosabb felügyelői az egészségmegőrzés tekintetében.

  • 2016. december 19.

Ma már köztudott, hogy a sportsikerekhez ugyanakkora figyelmet kell szentelni a tudatos étkezésnek, mint az edzéseknek. Nem csak a fogyás, de a tömegnövelés kulcsa is a helyes táplálkozástól, illetve a helyesen megválasztott táplálék-kiegészítőktől függ. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tudjuk elérni céljainkat. Németh Sándorral próbáltuk meg eloszlatni a témához kapcsolódó ködös részeket.

olvass tovább

,,Előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból” – beszélgetés Vigh Domonkossal

  • 2016. november 25.

Vigh Domonkos világ- és Európa-bajnok WBPF testépítő személyi edzőként dolgozik, ez a hivatása. A testépítő sportágban kimagasló eredményeket, fantasztikus sikereket elért versenyző a saját életében a CrossFitre váltott, persze azért nem szeretné elfelejteni a fitneszt sem. Vele beszélgettünk a motivációjáról, a mindennapjairól, illetve a kamuedzőkről.

olvass tovább

„Göröngyös úton jutunk el a csillagokig…” – beszélgetés Gergely Márkkal

  • 2016. november 22.

Gergely Márk fitneszoktató, személyi edző, az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Márk az egyik legismertebb budapesti fitneszterem személyi edzője. Folyamatosan keresi a kihívásokat, így hat éve eldöntötte, hogy felvételizik a jogi egyetemre. Majd diplomákkal a zsebében, újra beült az iskolapadba, ma már a jogi szakdolgozatát írja. Elszántság és kitartás nélkül ez nyilván nem sikerülhetett volna.

olvass tovább

,,Lehetetlen nem létezik

  • 2016. október 28.

Király Norbert Szegeden él és dolgozik. Személyi edzőként folyamatosan képzi önmagát és ma már másokat is oktat, akik ezen a pályán szeretnének érvényesülni. A hétköznapjaiban egy sikeres vállalkozást, személyi edző stúdiót vezet, több edző munkáját koordinálja. A hivatásáról beszélgettünk.

olvass tovább