Kulcsszó keresés /


'Az edzőnek társnak kell lenni a célok eléréséig vezető úton' - Interjú Zavesicki Richárd személyi edzővel

  • 2020. február 12.

Zavesicki Richárd személyi edző a Life1 fitness hálózatában, emellett erőemelő versenyző az IPF-International Powerlifting Federation alatt, a Magyar Erőemelő Szövetség kötelékében. Az erőemelést nagyjából három éve kezdte el, azóta többszörös erőemelő magyar bajnoknak nevezheti magát és sok szép érmet gyűjtött össze. Országos csúcsok közelébe került, melyeket a jövőben szeretne megdönteni. Tervei között szerepel Európa és Világbajnokságra is kijutni, hogy nemzetéért küzdhessen és tovább nőjön az erőemelés hírneve kis hazánkban.

olvass tovább

Serlegeső a Slovakiaringen!

  • 2018. augusztus 31.

Az Ausztriában rendezett második bajnoki hétvége után ahol a lezúduló eső tette nehézzé a körülményeket, most az elmúlt hétvégén a Slovakiaringen az extrém hőség nehezítette meg a Gender Racing versenyzőinek a dolgát. A kánikulai hőség alaposan próbára tette a versenyzőket és a technikát is. Ezért a csapat versenyzői külön edzésekkel is készültek a hőségre, valamint a Fit4Race egyik személyi edzője a helyszínen is felügyelte, hogy a bemelegítés mellett a kellő folyadékpótlásra is maximálisan odafigyeljenek.

olvass tovább

„Kevesen tudják, hogy a jó minőségű táplálék-kiegészítők modern és rohanó világunk legfontosabb felügyelői az egészségmegőrzés tekintetében.

  • 2016. december 19.

Ma már köztudott, hogy a sportsikerekhez ugyanakkora figyelmet kell szentelni a tudatos étkezésnek, mint az edzéseknek. Nem csak a fogyás, de a tömegnövelés kulcsa is a helyes táplálkozástól, illetve a helyesen megválasztott táplálék-kiegészítőktől függ. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tudjuk elérni céljainkat. Németh Sándorral próbáltuk meg eloszlatni a témához kapcsolódó ködös részeket.

olvass tovább

,,Előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból” – beszélgetés Vigh Domonkossal

  • 2016. november 25.

Vigh Domonkos világ- és Európa-bajnok WBPF testépítő személyi edzőként dolgozik, ez a hivatása. A testépítő sportágban kimagasló eredményeket, fantasztikus sikereket elért versenyző a saját életében a CrossFitre váltott, persze azért nem szeretné elfelejteni a fitneszt sem. Vele beszélgettünk a motivációjáról, a mindennapjairól, illetve a kamuedzőkről.

olvass tovább

„Göröngyös úton jutunk el a csillagokig…” – beszélgetés Gergely Márkkal

  • 2016. november 22.

Gergely Márk fitneszoktató, személyi edző, az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Márk az egyik legismertebb budapesti fitneszterem személyi edzője. Folyamatosan keresi a kihívásokat, így hat éve eldöntötte, hogy felvételizik a jogi egyetemre. Majd diplomákkal a zsebében, újra beült az iskolapadba, ma már a jogi szakdolgozatát írja. Elszántság és kitartás nélkül ez nyilván nem sikerülhetett volna.

olvass tovább

,,Lehetetlen nem létezik

  • 2016. október 28.

Király Norbert Szegeden él és dolgozik. Személyi edzőként folyamatosan képzi önmagát és ma már másokat is oktat, akik ezen a pályán szeretnének érvényesülni. A hétköznapjaiban egy sikeres vállalkozást, személyi edző stúdiót vezet, több edző munkáját koordinálja. A hivatásáról beszélgettünk.

olvass tovább

„Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell!

  • 2016. szeptember 13.

Erdélyi Annamária néhány évvel ezelőtt gondolt egyet és ülőmunkából váltott edzői karrier felé. Ma már aerobik oktató, személyi edző és az egyik legnagyobb fitneszterem vezető edzője, valamint az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Élő példája annak, hogy hogyan lesz egy szenvedélyből karrier. Ennek apropóján beszélgettünk vele.

olvass tovább