Kulcsszó keresés /


Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

  • 2018. május 22.

Idén is augusztusban választják meg a Balaton királynőjét. A szépségverseny jelentkezési időszaka már javában tart, a missbalaton.hu oldalán már 17 éves kortól jelentkezhetnek a lányok, akiknek idén is egy profi stáb segít majd a felkészülésben. Idén pedig új mentorok is csatlakoztak a csapathoz: Szabó Dóra mellett Gelencsér Tímea is tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.

olvass tovább

Rákos Lili nyerte a Miss Balaton 2017-et

  • 2017. augusztus 20.

Szombat este látványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit. A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rákos Lilit választotta meg az öttagú zsűri, amelynek tagja volt Jordáki Ildikó (nemzetközi modell), Farkas Tímea (ex-szépségkirálynő, a zsűri elnöke), Dombi Rudolf (olimpiai bajnok kajakozó), Schnell Viktor (stylist) és Dr. Zimány Linda (Miss Balaton 2006). A finálén a királynő és két udvarhölgye mellett három közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők.

olvass tovább

Új arc született, Zimány Linda akkor és most

Zimány Linda sikersztorija 2001-ben kezdődött, amikor tizenöt évesen a magyar Britney-ként híresült el. Ártatlan, megszeppent kislányként ismertük meg, aki akkor még a popkirálynőt imitáló produkciójával nyűgözte le a nagyérdeműt. Később szépségkirálynő, (glam)modell, műsorvezető, több ismert (jómódú) közéleti személyiség barátnője, divattervező és még jogász is lett belőle. Mindeközben pedig új arca lett. És nem átvitt értelemben.

olvass tovább

Szépségkirálynő sorozatszerepben

  • 2014. augusztus 02.

Kárpáti Rebeka életének egy hihetetlenül izgalmas időszakát éli, hiszen a nyáron rendkívüli változások történnek nála. Rebeka beavat minket különleges szépségének titkába, valamint mesél nekünk kedvenc szépészeti eljárásáról, sőt, azt is megtudhatjuk tőle, hogy milyen izgalmas változások várnak rá a nyáron!

olvass tovább

A következő Miss Universe?

  • 2010. július 15.

Rimah Fakih májusban lett az Egyesült Államok legszebb hölgye, ezzel ő az első Miss USA, aki mohamedán hite (is) mellett arab származású is, Libanonban született 1984-ben.

olvass tovább

Miss USA: új idők

  • 2010. május 17.

A világon sok helyre, de az USA-ra kifejezetten igaz, hogy a szépségkirálynő választások végeredménye legalább annyira tükrözi a gondolkodást, vagy annak változását mint a tévénézési szokások. Így történhetett meg, hogy nem egy egyenszőke - egyenarc lett az Egyesült Államok szépe. Új nyitás közeleg?

olvass tovább