Kulcsszó keresés /


8 ok, amiért szeretjük a fahéjat

  • 2025. november 11.

A fahéj igen népszerű fűszer, legtöbben az almás pite, a kávé vagy forró csoki ízesítéséhez használják, pedig ennél sokoldalúbb fűszer, és az egészségre gyakorolt hatása miatt különösen ajánlott a rendszeresen fogyasztása. Persze nem kell minden étkezésünkbe beleerőltetni, és erőszakosan rászórni a tojásrántottára is, de érdemes szemmagasságban tartani a polcon.

olvass tovább

Tedd és ne tedd - Kisokos a randik világához

  • 2025. szeptember 17.

Ismerkedni egyáltalán nem egyszerű, sőt! Ennek ellenére ha szeretnénk megtalálni az igazit, kénytelenek leszünk elkezdeni nyitni új emberek felé. Ennek természetesen megvannak a maga buktatói, ahogy megvannak azok a dolgok is, amiket meg kell tennünk, és amelyekkel teljesen fölösleges próbálkoznunk.

olvass tovább

Férfiszempont: Az ideális barátnő

  • 2025. augusztus 22.

Szokás mondani, hogy senki sem tökéletes, de azért azt el kell árulnom, hogy számunka is lehet egy nő valóban tökéletes. A kulcs és a hangsúly azon van, hogy mennyire tudunk elfogadóak lenni egymással. Talán néha a nők nem is gondolnák, hogy számunkra mitől is lesz ideális egy barátnő...ezért igyekeztem egy csokorba szedni néhány fontos dolgot a férfiak szempontjából.

olvass tovább

Az okos lányok nem vetkőznek az első randin

Meddig kell várni az első szenvedélyes összebújásig? Mennyi randi kell a szexhez? Van- e értelme és jelentősége a „mágikus ötösnek”, vagyis minimum öt randi kell, és máris ledobhatjuk ruháinkat és gátlásainkat? Egyáltalán van-e optimális ideje annak, hogy a csókok, és a közös élmények után mikor jutunk el a hálószobáig?

olvass tovább

Lecsó újragondolva – a nyár esszenciája egy tányéron

  • 2025. augusztus 17.

A lecsó a magyar konyha igazi ikonja: egyszerű, sokoldalú és mindig szezonban van. De vajon hogyan lehet a klasszikusból olyan fogást varázsolni, ami méltó egy stílusos nyári asztalhoz? Mutatjuk a receptet, amelyben megmarad a hagyományos ízvilág, de egy kis csavarral elegáns élménnyé válik.

olvass tovább