Kulcsszó keresés /


Mit keres a nő egy igazi férfiban?

A nők bonyolultak? Igen, talán azok. Minden nő egy külön egyéniség, ettől olyan vonzóak és érdekfeszítőek. Vajon a cél az volna, hogy ezen a világon te legyél a legsármosabb, az összes női szívet rabul ejtő személy? A titok nem ebben rejlik.

olvass tovább

Segíítség, nárcisztikus az anyósom!

  • 2023. augusztus 02.

Ha szerencséd van, akkor jó kapcsolatod lesz az anyósoddal. De sajnos nincs mindig ekkora szerencséd. Tudjuk, hogy a szülők a legjobbat szeretnék a gyereküknek, és ebbe a párválasztás is beletartozik, de ha a párod édesanyja folyamatosan beavatkozik a családi életetekbe, vagy folyton azt mondja neked, hogy semmi sem elég jó, amit csinálsz, akkor lehet, hogy rosszul jártál és kifogtál egy nárcisztikus anyóst.

olvass tovább

Ez a különbség egy egészséges, érett férfi és egy nárcisztikus között

  • 2023. július 10.

Egy mentálisan rendezett, egészséges férfi és egy nárcisztikus között óriási a különbség. Már az ismerkedési időszakban is jól látható különbségek vannak. Néha azonban megtévesztő tud lenni, hiszen a nárcisztikus partner a kezdeti szakaszban nagyon is odaadó társnak bizonyul. De hogyan lehetünk elég óvatosak és hogyan vehetjük észre mégis a rejtett jeleit annak, hogy vajon kivel is állunk szemben?

olvass tovább

Az idős lelkek találkozása

  • 2023. június 20.

Az öreg lelkek mindig egy szinttel mélyebben élnek meg mindent a világból. Sokkal szenzitívebbek és sokan vannak egyedül, talán pontosan amiatt, mert számukra a párválasztás nem egyszerű feladat. Nehezen érti őket a külvilág, még akkor is, ha látszólag sok ember veszi őket körül.

olvass tovább

Korkülönbség, tényleg szàmít?

“A kor az csak egy szám. “ - szokták mondani. Manapság már rendkívül színes a társadalmunk, és igen eltérő a korosztályokon belüli gondolkodás is. Nincsenek beskatulyázott - életkorból adódó társadalmi elvárások. Ha csak egy szórakozóhely vendégeinek életkorát vezetném fel egy számegyenesen, már az is rendkívül jól tükrözné, mennyire színes a skála.

olvass tovább

Miért mindig olyan emberekbe szeretsz bele, akik nem szeretnek viszont?

  • 2022. december 02.

A Vicky Cristina Barcelona című filmben elhangzik egy mondat, miszerint "Csak a viszonzatlan szerelem lehet romantikus". Idealizálhatjuk ezt az állapotot, azonban egy igazi kapcsolat sokkal romantikusabb tud lenni, mint az egyoldalú szerelem. Ha sorra olyan kapcsolatokban találod magad, ahol a társad nem szeret úgy viszont, ahogy kellene, akkor érdemes a következőkön elgondolkodni:

olvass tovább

Hogyan válasszuk a megfelelő embert?

Szabadidőmben szeretek pszichológiai könyveket olvasni, főként a klinikai pszichológia és viselkedés pszichológia tartozik az érdeklődési körömbe. Ezekben sokszor előjön a párválasztás kérdésköre, illetve az ezekkel kapcsolatos emberi viselkedési minták is. Mostanság gyakran előjön beszélgetések folyamán férfiakkal és nőkkel egyaránt, hogy mennyire nehéz megfelelő embert találni és sok esetben azt választani, aki valóban alkalmas egy harmonikus kapcsolat létrehozására

olvass tovább