Kulcsszó keresés /


New Yorker üzlet nyílt a Pólus Centerben

  • 2013. október 18.

Új vezető nemzetközi divatmárka, a NEW YORKER nyitotta meg üzletét a mai napon a látványosan megújult Pólus Centerben. A közel 1,000 négyzetméteres, legújabb koncepció szerint kialakított divatüzlet a bevásárlóközpont egyik fő folyosóján várja vásárlóit.

olvass tovább

Modelltempó: Szikszai Johanna

  • 2013. július 02.

Sokaknak ismerős lehet az arca a Devergo a New Yorker a Triumph az s.Oliver, vagy a Puma kampányokból. Jelenleg Párizs és Budapest között ingázik, és hamarosan New Yorkba is ellátogat, ahol kétség kívül újabb sikereket fog elérni. Johanna egy elbűvölő egyéniség, éppen, mint a képeken...

olvass tovább

New Yorker 2011 tél - fishbone

  • 2011. október 14.

Ha olyan laza és vagány ruhát szeretnél magadra ölteni, amely egy nagyobb séta alkalmával melegen tart, akkor nézz körül a New Yorker-ben. Fel a kapucnis pulcsikkal, sapkákkal, s irány a város!

olvass tovább

Lady Gaga és a New Yorker közös kollekciója

  • 2010. április 16.

Lady Gaga és New Yorker közös kollekcióját a 2010-es Dél-Afrikai futball világbajnokságra tervezték. Az ezerarcú (vagy hajú) énekesnő arcával ékesített ruhák és kegytárgyak hamarosan kaphatóak lesznek, főleg persze azoknak, akik a helyszínen is meg szeretnének tekinteni pár mérkőzést.

olvass tovább