Kulcsszó keresés /


Tükörlélek vagy árnyas tükröződés, azaz Twin Flames kapcsolódásban vagy nárcisztikus függésben vagy?

Képzeld el, hogy megtalálod a spirituális értelemben vett egyetlen tükörlelked egy másik emberben. Akivel az örök szerelem igéretével kapcsolódtok az idők végezetéig, mint az ikerlángok. Ebben a kapcsolódásban minden tökéletes és szinte az összes kapcsolati munka mellőzésével egyből működik minden. Hiszen egy előző életetekben ti már egy lélek voltatok, ezen spirituális utazásra való káprázat eredményeképp hirtelen egy teljes érzelmi elköteleződés közepén találod magad.

olvass tovább

Vigyázat! Nárcisztikus nő van a közeledben

  • 2023. november 05.

A nőkre sajnos sokszor igaz az az állítás, hogy nem túl kíméletesek, sőt olykor a legnagyobb ellenségei egymásnak. Holott a női összetartásra nagyobb szükség lenne, mint valaha. A nárcisztikusokról tudjuk, hogy manipulatívak és csak magukat szeretik. De mi van akkor, ha egy közösségen belül egy nárcisztikus nő próbál meg keresztbe tenni egy azonosneműnek?

olvass tovább

3 híresség, aki nárcisztikus partner mellett kötött ki

  • 2023. október 03.

A sztár is ember, először is kezdjük ezzel. Így néha ők is bele tudnak nyúlni olyan toxikus kapcsolatokba, ahol a partner nem kevés nárcisztikus tulajdonsággal van megáldva. Azt azonban már tudjuk, hogy a nárcisztikusok legnagyobb fegyvere a manipuláció, így nem csoda, hogy az ember könnyedén besétál a csapdájukba. De kik azok a hírességek, akikről beszélünk?

olvass tovább

Így szabadulj meg a nárcisztikus játszmáitól

  • 2023. október 01.

Egy nárcisztikus személy befolyásától való menekülés az egyik legnagyobb kihívás, amin kapcsolati szinten valaki keresztülmehet. Óriási erőt, bátorságot és öntudatot igényel, hogy megszabadulj a köréd fonódott láncaitól. A figyelmen-kívül hagyás valószínűleg az egyik legjobb stratégia.

olvass tovább

Áldozatok nélkül nem megy - Kapcsolat egy nárcisztikus személlyel

  • 2023. szeptember 21.

Az elején szögezzük le, hogy a nárcisztikus személyiségzavarral rendelkező emberekkel semmilyen kapcsolatot sem egyszerű folytatni, különösen igaz ez a párkapcsolatokra. Sőt, a legjobb tanács talán az lenne, hogy minél előbb szállj ki (menekülj) a kapcsolatból, és lépj tovább! Mivel persze ez általában nem ilyen egyszerű, mégis meg kell valahogy oldani az alkalmazkodást, amiről már az elején le kell szögeznünk, hogy rengeteg áldozatot fog igényelni.

olvass tovább