Kulcsszó keresés /


Jeremy Scott a barátságot és a sokszínűséget ünnepli

  • 2018. október 12.

A MOSCHINO [tv] H&M lookbook képeinek fotózására a MOSCHINO kreatívigazgatója, Jeremy Scott összehozta a barátait, hogy velük mutassa be azt a pozitivitást, szeretetet és sokszínűséget, amik a kollekciót jellemzik. A MOSCHINO [tv] H&M kollekció november 8-án debütál világszerte a kiválasztott üzletekben – itthon a Váci1-ben – és online a HM.com-on.

olvass tovább

Stílus inspo: outfit ötletek Bella Hadidtól

Napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb topmodellje Gigi Hadid húga, Bella Hadid még mindössze csak 20 éves, mégis vonult már a Tommy Hilfiger és a Moschino kifutóján, szerepelt a GQ és Harper's Bazaar címlapján, sőt, 2016-ban a Victoria's Secret angyalkáinak táborába is beállt. Stílusát leginkább a sportos és szexis elemek kombinálása jellemzi, ami cseppet sem meglepő tökéletes alakját figyelembe véve.

olvass tovább

30 legcoolabb outfit, amit látnod kell a Milánói Divathétről

Párizs előtt az olasz divatfellegvár a kedvencünk. Mert a Moschino, a Dolce&Gabbana, a Marni, a Gucci, a Prada és az Etro-ház mindig elképesztően szenvedélyes és brutálisan izgalmas kollekciókat vonultat fel, de olyanokat, hogy a szánk is tátva marad. Arról nem is beszélve, hogy a Moschino a jövő évi szezonra olyat dobott, amilyet eddig még senki: felidézte a kilencvenes évek papír-öltöztetős játékbabáit, és konkrétan úgy tervezte meg az öltözeteket, mintha papírruhák lennének. Zseniális.

olvass tovább

Szeretünk Barbie

  • 2014. szeptember 22.

A Moschino divatház tavalyi "húzása" a McDonald's inspiráció volt, idén pedig elővették a jó öreg Barbie babát, az igazit a Matel-től. A kollekciók ízlésességén lehet vitatkozni, mindenesetre az tény, hogy rendkívül ötletesek a darabok. A teljes kollekciót megtekinthetitek a fotóra kattintva!

olvass tovább

A vonal mentén haladj!

  • 2013. április 29.

A fekete csipke a fényes és a virágos után nem maradhat ki a csíkos sem az idei mintatrendből. Rengeteg remek tervező választotta a vonalat. Mi pedig a legjobbakból szemezgettünk nektek.

olvass tovább

Tavaszi óramustra - 16 gyönyörűség

  • 2012. március 06.

Kerek, szögletes,digitális, automata, fém, bőrszíjas - az óra örök, és mindig divatos, csupán a trendek változnak. Sokan ékszerként hordják, minden outfithez másikat választanak. Körbenéztünk, milyen órákkal készültek tavaszra a divatházak.

olvass tovább

Moschino Toujours Glamour

  • 2010. július 01.

A frissesség lehelete megcsókolja bőrét és felfedi legmélyebb vágyait! Napjaink nőiességének csábító illatának élénk kifejeződése. Ez az új kulcs, amely megnyitja a Moschino rendkívüli világának titkos ajtaját, ahol a valóság a képzelettel határos.

olvass tovább