Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Így viselnénk miniszoknyákat

Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk miniszoknyákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fekete miniszoknyákat

A fekete miniszoknya az a ruhadarab, amit bármikor előkaphatunk a szekrényünkből, amikor szeretnénk csinosak lenni, azonban nem szeretnénk túlzásba vinni a dolgokat, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk túl sokat gondolkozni azon, hogy hogyan is nézzen ki az adott outfit. Tulajdonképpen bármivel kombinálhatjuk, az időjárásra való tekintettel azonban érdemes lehet hozzá hosszú szárú csizmát és oversize kötött pulcsit választani.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj szoknyákat télen

  • 2017. november 21.

Az, hogy egyre hidegebbre fordul az idő, és reggelente már fagypont alá kerül a hőmérséklet nem jelenti azt, hogy ne hordhatnánk szoknyákat. A titka mindössze annyi, hogy válasszunk hozzá csinos, kényelmes harisnyákat, így nem csak csinosak lehetünk, de fázni sem fogunk. A következő galéria után egészen biztosan mindenkit meggyőzünk arról, hogy a szoknyának ilyenkor is van létjogosultsága!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a miniszoknyát ősszel

  • 2017. október 13.

A harisnyák és a szoknyák évszaka az ősz. Szerintünk minden alkalomra ideális viselet lehet, csak a cipő határozza meg, hogy épp sportosabb, vagy elegánsabb hatást érünk el vele. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni a miniszoknyát ősszel.

olvass tovább

7 tipp az optikailag hosszabb lábakért

  • 2017. március 26.

Elérkezik a könnyed nyári ruhák, miniszoknyák és rövidnadrágok ideje, ami együtt jár azzal is, hogy lábaink bizony naponta szem előtt lesznek. A legtöbb nő hosszú lábakról álmodik, és ez valóra váltható, legalább pár pillanatra. Hogyan? Egész egyszerűen! Ha a hírességeknél is bevált, nekünk miért lenne akadály? Vége a maxiszoknyákkal való takargatásának, lássuk a 7 tippet!

olvass tovább

Stílusiskola: A miniszoknya ezer arca

  • 2017. március 16.

Férfiak és nők egyaránt örülhetnek, hogy a szekrény mélyéről előkerült a miniszoknya – ki-ki más-más indokokból. Hoztunk néhány tippet, hogyan lehet feldobni egy miniszoknyás szettet ebben a szezonban. Íme, kilenc trükk a sportos, és a nőies stílus képviselőinek egyaránt.

olvass tovább