Kulcsszó keresés /


Az életünk meghatározója, hogy mentálisan kellőképpen erősek vagyunk-e

  • 2022. november 30.

Az életünk egészének meghatározója lehet, hogy mentálisan kellőképpen erősek vagyunk-e. Alapvető szerepet játszik a cselekedeteinkben, döntéseink meghozatalában, és természetesen abban is, hogy hogyan állunk másokhoz. Ezúttal a mentálisan erős emberek jellemzőit gyűjtöttük össze. Olyan jellemzőket, amelyekre minden további nélkül mondhatjuk, hogy kifejezetten hasznos lehet „birtokolni”.

olvass tovább

Akkor támaszkodhatsz leginkább magadra, ha mentálisan is stabil vagy

  • 2022. november 10.

Gyakran mondják, hogy a belső munkát senki sem ússza meg, és milyen igaz. Manapság az egyik legfontosabb dolog, hogy megtaláld a harmóniát és a békét önmagadban, hiszen így fogsz tudni a legjobban támaszkodni magadra a nehéz élethelyzetekben. Lássuk be, manapság annyi minden bizonytalan, éppen ezért fontos, hogy megerősödj érzelmileg és mentálisan is. Ezek a dolgok jellemzik azokat az embereket, akik valóban stabilak legbelül.

olvass tovább

Heti két edzéssel az önbizalomhiány leküzdéséért

Az önbizalom javításának egyik biztos módja a rendszeres testmozgás. A test formálása által nem csak fizikailag, de mentálisan is erősebbnek érezzük magunkat, vagyis kevésbé érezzük magunkat mások által fenyegetettnek. A formásabb fizikai megjelenés vonzóbbá tesz bennünket, és ezzel kivívhatjuk mások tiszteletét, akár irigylését is.

olvass tovább

Hogyan tudsz segíteni magadon, ha mentálisan kimerültél?

  • 2022. október 13.

A mentális kimerültség gyakran egy negatív érzelmi behatást követő állapot. Ilyenkor sokkal kevésbé vagyunk önmagunk. Egyre kevésbé vágyunk arra, hogy bármit is csináljunk, csökken a motiváció. Tartósan azonban semmiképpen sem jó ebben az állapotban ragadni. De hogyan is tudsz magadon segíteni?

olvass tovább

Az erős emberek is hibáznak és elbuknak néha

  • 2022. szeptember 23.

A mentális erő lehetővé teszi, hogy átvészeld a nehéz időszakokat és hinni tudj abban, hogy mindened megvan ahhoz, hogy megküzdj azzal, amit az élet kiszabott számodra. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a mentálisan erős emberek nem háborodnak fel, nem idegesek vagy nem félnek semmitől. Ez csak azt jelenti, hogy elég erősek ahhoz, hogy felálljanak és tovább küzdjenek.

olvass tovább

Monica Berg: a világ legbefolyásosabb bartendere!

  • 2022. augusztus 30.

Sorozatban harmadik éve nyerte el ezt a rangos címet a fiatal bartender a Bar World 100 szavazóitól. A norvég származású Monica ugyanakkor társ-tulajdonosa a Tayēr + Elementary /Muyu londoni bárnak is, amelyik a világ 50 legjobb bárját összesítő listán a 2. helyen áll. Van saját szeszesital márkája – a Muyu, ami Magyarországon is kapható. A Campari is őt választotta. De mit tud ez a mosolygós lány, aki még „digitális innovátorként” is elismert?

olvass tovább