Kulcsszó keresés /


7 érv kutya vagy cica tartása mellett

Sok ember tart háziállatot, ki kicsiket, mások nagyokat. Van olyan, aki kutyás és van olyan, aki macskás. Van akinek csak egy van és van olyan is, akinek több. De van egy jó hírünk, bármi is a szereteted cél-élőlénye, rengeteg jótékony hatással van életedre, ebből emelünk ki néhányat, hogy miért jó, ha kutyusod vagy cicád van.

olvass tovább

Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

  • 2017. október 04.

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

olvass tovább

Sztárok gálasminkjei

  • 2015. május 22.

Az idei bálszezonban a gyors frizurák, sötét ajkak és macskaszemek határozzák meg a hírességek megjelenését. Íme, néhány kedvenc!

olvass tovább

5 ötperces trükk, hogy jobb formában legyél

  • 2015. április 17.

Mindenki elfoglalt. Tudjuk, a suli, a meló, a gyerek, a macska, a macskás videók a Youtube-on és még sorolhatnám. Felkelsz, aztán kezdődik a véget nem érő lista, amin naponta újra és újra végigmész. Őszintén szólva cseppet sem csodálkozunk, hogy beleuntál, de egy percig se aggódj, van néhány tippünk, amivel változtathatsz ezen.

olvass tovább

Cicaszemek lépésről lépésre

  • 2015. január 24.

Ahogy a füstös hatású szemsmink, a vörös rúzs és az enyhe arcpír, a macskaszem sem megy ki a divatból: klasszikus és gyönyörű. Kellő alapozást és precíz rajzolást igényel, de a siker garantált!

olvass tovább

Rihanna, a rebellis cicalány

  • 2013. március 14.

Kedvenc barbadosi énekesmadarunk az angol ELLE címlapján domborít legújabb, rövidre nyesett hajával, szendén és macskásan, csábosan. Lessük meg azt a néhány röpke pillanatot, amelyben elkapták Rihannát!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XV. / Szombat

  • 2012. március 31.

Megszállott Star Trek rajongó vagyok. A Voyager-rel való “utazás” pedig igazi spirituális kalandot jelent számomra. A kedvenc szereplőim, ahogy szerintem másoknak is, a doktor és Hét-kilenced. A hétvégi Star Trek nézés amolyan bejáratott program nálam, szeretem rendszeresen összekötni valamilyen más tevékenységgel, hiszen mi nők köztudottan egyszerre két vagy több dologra is tudunk figyelni. Ilyenkor tavasszal ez leginkább a ruhák macskaszőrtelenítését jelenti…

olvass tovább