Kulcsszó keresés /


Különórák

  • 2013. október 19.

Aktuálisan megírtam a gyerekek délutáni időbeosztásának táblázatát, és a dolog már csak logisztikai szempontból sem egyszerű. Emlékszem, volt kollégáimmal készítettünk korábban nem egy műsort arról, hogy vajon túl vannak-e terhelve a gyerekek manapság a rengeteg különórával. Mi az, ami még belefér, és mennyi az, amikor a szülő már túlzásba viszi?

olvass tovább

Hol igyunk a hétvégén?

  • 2013. szeptember 24.

Csak némi logisztikára, időzítésre és mértékletes alkoholfogyasztásra van szükség ahhoz, hogy ez mind beleférjen a hétvégédbe, de érdemes megpróbálni, mert három olyan programot ajánlunk, amiről kár lenne lemaradni.

olvass tovább

Egymilliárdos beruházás Tatán

  • 2013. augusztus 26.

A Tatai Ipari Parkban közel egymilliárd forintos költséggel épült vadhúsfeldolgozó üzemet és hűtőházat adott át a Fiwi-Hűt Kft. szombaton, az üzem Európa egyik legkorszerűbb létesítménye.

olvass tovább

Közel 3 milliárdért épít terminált a Mol

  • 2013. június 01.

A Mol tovább fejleszti romániai logisztikai hálózatát egy új üzemanyag-terminál építésével az ország déli részén, Giurgiu-ban, ahol ma adták át az építkezés első fázisában elkészült létesítményeket. Az üzemanyag-terminál zöldmezős beruházással valósul meg, mintegy 10 millió eurós befektetéssel, az építkezés második fázisának befejeztével teljes befogadóképessége 7000 köbméter lesz.

olvass tovább