Kulcsszó keresés /


Randi tipp: romantikus vacsora egy nagyon különleges helyszínen

  • 2019. október 15.

Legyen szó évfordulóról, esetleg lánykérésről, vagy egyszerűen csak arról, hogy szeretnénk egy igazán különleges élménnyel és romantikus vacsorával meglepni a párunkat, mindig fejtörést okozhat, hogy mi lehet a tökéletes helyszín. Nos, mi úgy gondoljuk, minél egyedibb az élmény, annál jobb, így mi lenne, ha minderre a "víz alatt" kerítenénk sort?

olvass tovább

Ha ezeket érzed, ne mondj igent

A legtöbb nő már számtalanszor végigpörgette a fejében, hogy milyen lánykérésről álmodik. Elképzelte a gyűrűt és minden mást. Az gyönyörű, ha párunk úgy dönt, velünk szeretné leélni az életét és ennek gyűrűvel jelét is adja.

olvass tovább

Top10: 2018 legnagyobb celeb szakításai

2018-ban számos álomesküvőnek lehettünk a szemtanúi, azonban emellett jó pár sztárpár végleg búcsút mondott egymásnak. Sőt, a listán olyanok is szerepelnek, akiket pár hónappal korábban még az év legromantikusabb lánykérései közé tettünk volna, azonban mostanra szakítás lett a nagy szerelemből.

olvass tovább

Érvek a karácsonyi eljegyzés ellen

Természetesen akiket olyan jellegű érzelmek fűzik a karácsonyhoz, hogy nem is lehetne más napon elképzelni az eljegyzés dátumát, azoknak sok-sok boldogságot kívánunk a karácsonyi eljegyzéshez. Nagyon sok emberben azonban negatív érzelmeket vált/váltana ki egy karácsonyi lánykérés. Felsorolunk öt érvet, hogy miért várj inkább még egy kicsit, míg eltelik ez a karácsony.

olvass tovább

Apróságok egy boldog párkapcsolatban

Rohanunk, nagy dolgokat akarunk, reklámba illő románcot, télből nyárba vakációt, lánykérést nagy felhajtással, majd kisbabát a lakberendező által megálmodott gyermekszobába. Közben pedig megfeledkezünk arról, - ami egy szerelmi kapcsolatra különösen igaz – hogy nem a cél, hanem az odavezető út a legfontosabb. Hogy minden nap észrevegyük, milyen szerencsések vagyunk, hogy szeretnek, és mi viszont szerethetünk, íme 9 apróság, melyekkel kapcsolatunk szürke hétköznapjait is boldogabbá tehetjük.

olvass tovább

5 jel, hogy reménytelenül romantikusok vagyunk

  • 2017. szeptember 16.

Az igazán romantikus emberek egész más színben látják a világot. Rózsák, megható pillanatok, gondosan megszervezett lánykérés, mindenható hit a szeretet végtelen erejében. Időnként még a jégszív is meglágyul. Íme, 5 jel, hogy mindez már a hétköznapokra nézve is állandósult.

olvass tovább

Heti filmbemutató: Miért pont ő?

  • 2016. december 20.

Igazából nem tudjuk, mi volt a célja az alkotóknak azzal, hogy pont a lánykérések és eljegyzések időszakában jöttek ki ezzel a fergeteges vígjátékkal (rá -vagy lebeszélni szeretnének?) ,de az biztos, ha párral vagy barátokkal nézed a filmet, remekül fogsz szórakozni.

olvass tovább

A legromantikusabb lánykérések képekben

  • 2016. július 23.

Ha van kemény feladat a férfiak életében, akkor egy lánykérés megszervezése egész biztosan az elsők között szerepel. Nem elég, hogy titokban kell megszervezni a egészet, a tökéletes pillanatot kiválasztva, jó, hogyha meg is van örökítve ez a felejthetetlen élmény. Az alábbi férfiaknak ez sikerült, méghozzá nem is akárhogy. Nézzétek!

olvass tovább

A világ 15 legszebb lánykérése

  • 2015. december 25.

Nyilván mindenkinek a sajátja, de nekünk, egyedülálló földi halandóknak kifejezetten nagy élmény, hogy valaki veszi a fáradságot, és rögzíti a komoly előzetes szervezést, és egy briliáns ötletet igénylő lánykérését. Százas zsepit készítsétek, íme a toplista.

olvass tovább