Kulcsszó keresés /


Fények varázsa – így teszik otthonná a lakást a lámpák

  • 2019. május 11.

Lámpakészítő workshopot tartott Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia, és a dizájnos faépítményeiről ismert HelloWood a Corvin Sétányon. Ennek apropójából a Cordia Property Management csapatának vezetőjével, Fodor Gabriellával összegyűjtöttünk 3+1 praktikus tippet azoknak, akik a lakásuk világítását szeretnék hangulatosabbá tenni.

olvass tovább

Magyar designerek mutatkoznak be a milánói Design Héten

  • 2019. április 06.

A design szakma egyik legjelentősebb eseményén, a milánói Design Héten vesz részt 13 magyar designer a Magyar Divat & Design Ügynökség szervezésében, április 9-14. között. A kiállításon megjelenő márkák lefedik a magyar design széles palettáját: az érdeklődők találkozhatnak egyedi és különleges lámpákkal, kanapékkal és porcelánnal is. Az ügynökség célja, hogy a nemzetközi rendezvényeken való aktív szakmai részvételnek köszönhetően egyre többen megismerkedjenek a magyar designban rejlő lehetőségekkel.

olvass tovább

Miért a farkas?

  • 2014. szeptember 22.

Lupus, mint farkas szóból jön a mindenki által imádott, másolt minta világítási rendszer a Lupine. Miért pont a Lupine lámpák? Számos kínai másolata létezik ma már töredék áron. Sőt egyes amerikainak mondott de kínában gyártott márkák is másolják a Lupine rendszerét.

olvass tovább

Kids Interior - Baglyok bevetésen

  • 2014. március 03.

Mára egy baglyos gyerekszoba inspirációt hoztunk nektek, amiben az a jó, hogy akár kisfiúról, akár kislányról legyen szó, mindkét nem számára tökéletes kiegészítőként jelenik meg a gyerekszobában. A kínálat tulajdonképpen végtelen, az egészen egyszerűtől, a színesen át szinte minden megtalálható. Kiságyban forgókaként, de akár éjjeli lámpaként is használhatjuk, vagy ha huhogós estét szeretnénk akkor szerezzünk be egy ágyneműgarnitúrát belőle.

olvass tovább

A hét designere: Paola Navone

  • 2013. november 08.

Olasz designer, a kortárs formatervezés egyik legizgalmasabb alakja. Eredetileg építész, de alkotásai széles spektrumot ölelnek fel. Bútorok mellett porcelánt, ékszert, lámpákat és ruhákat is tervez. Bemutatótermek, boltok és kiállítások belső kialakításával is foglalkozik.

olvass tovább

Lámpának látszó tárgyak

  • 2012. szeptember 19.

Bár napjainkban a ledes fényforrások és ipari hatású lámpák a főszereplői a világítás megtervezésnek, mi most a látványnak sem utolsó dekoratív lámpatestek közül válogattunk. Nemcsak megfelelő fényt adnak, de stílusos kiegészítői is a térnek.

olvass tovább

Design paralámpák az Ágy, asztal, tévé-től

  • 2010. április 07.

Az ágy, asztal, tévé blog most különleges, de leginkább különös design lámpákkal foglalkozik. Különös, hiszen a legtöbb az emberben akár még félelmet is kelthet, persze csak akkor, ha a lámpa még újdonság erejével hat. De lássuk is, miről is van szó itt...

olvass tovább