Kulcsszó keresés /


Sokkoló előtte-utána képsorozat Szíria legnagyobb városáról

  • 2016. július 11.

2012 július 19-én folyamatos katonai konfrontáció kezdődött Aleppoban, Szíria legnagyobb városában, a szíriai polgárháború következményeként. A hadsereg megállás nélkül bombázta a helikoptereiből a várost, aminek több ezer halálos áldozata volt, és ezreket kényszerített evakuációra. Az UNESCO világörökség részeként nyilvántartott városból csak romok maradtak, de a katasztrofális pusztítás mértékét az előtte-utána képek érzékeltetik leginkább.

olvass tovább

Barbie-járgánnyal az utakon

  • 2015. december 03.

Miért félnek az emberek megmutatni másoknak, hogy igazából milyenek? Miért rejtik el a saját arcukat? Talán azért, hogy kevesebb konfrontációban legyen részük, és hogy beleolvadjanak a mindennapi unalmas masszába? Én soha nem féltem megmutatni, hogy ki is vagyok valójában, sőt, talán ezzel a húzással túl messzire is mentem!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 12.

  • 2014. szeptember 12.

A mai napon kerüld el a szükségtelen konfrontációt, és nyugtasd meg magad, anélkül, hogy megbántanál másokat. Ma befektetések átnézése, takarékosság tervezése. Napi megerősítés: világomban minden rendben van, elfogadásban, és harmóniában vagyok másokkal.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 3.

  • 2014. január 03.

A mai napon kerüld a szükségtelen konfrontációkat és nyugodj meg. Ma engedd be a fényt az életedbe, menj közösségbe. Napi megerősítés: Gyengéden, határozottsággal, belső nyugalommal élem az életem.

olvass tovább